http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Cuba CaramelFamous Grouse

Dopff au Moulin Gewurztraminer Sélection de Grains Nobles
Forstør billede


Dopff au Moulin Gewurztraminer Sélection de Grains Nobles

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.375 ltr.

Varenr: 37732

Dopff au Moulin Gewurztraminer Sélection de Grains Nobles

Dopff au Moulin har fremstillet vin i den underskønne by Riquewihr siden 1574 og er et af verdens ældste familieejede vinfirmaer.

Brand er beliggende syd og sydøst for byen Turckheim i en højde på 343 m. Jordbunden består at ”Turkheim granit” med sort og hvidt glimmer og indeholder ikke meget vand. Brand dækker 58 hektar heraf ejer Dopff de 3,2 hektar. De meget stejle skråninger med granit opnår  en meget hurtig solopvarmning.

De håndplukkede druer blev presset hele og mosten blev forsigtigt omrørt, hvorefter den gennemgik en langsom temperaturkontrolleret gæring. Efter gæringen er vinen  og drueskallerne lagret i gamle egetræsfade i flere måneder.

Vinen har en smuk gylden farve og en aroma af tørre figner og blomstrende roser. Den silkebløde og delikate smag understreges af en behagelig syre, der afsluttes af en herlig og fyldig eftersmag.

Særdeles velegnet til foie gras og stærke oste. Prøv den også til chokolade desserter.

Ejer: Dopff au Moulin
Land: Frankrig
Område: Alsace
Druesorter: 100% Gewurztraminer
Alkohol: 13%
Restsukker: 124 g/ltr.
Flaskestørrelse: 37,5 cl

 pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!