http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Monkey 47 Schwarzwald Dry GinProsseco Borgo San Leo DOC

Dopff au Moulin Pinot Noir Grès Rosé
Forstør billede


Dopff au Moulin Pinot Noir Grès Rosé

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 47200

Dopff au Moulin

Pinot Noir Grès Rosé

Dopff au Moulin har fremstillet vin i den underskønne by Riquewihr siden 1574 og er et af verdens ældste familieejede vinfirmaer.

Pinot Noir var en vigtig druevariant i middelalderen, men mistede popularitet til fordel for hvide sorter. Den har dog genvundet sin popularitet.

Pinot Noir står bag nogle af verdens absolut bedste vine. Det er også en meget sart sort, der er meget følsom overfor klima og dygtigt håndværk. Men når disse elementer spiller sammen, produceres nogle af verdens mest elegante og komplekse vine.

Vinen har en fin og delikat bouquet af røde sommer bær. Den er tør med en fin syrlighed. Perfekt i varmt vejr, fremragende tørstslukker!

Dopff au Moulin Pinot Noir Grès Rosé skal serveres afkølet, gerne til buffet eller picnic, charcuteri, grill og salater. Også god til grillet fisk, lyst kød, kylling og lette oste. Eller prøv den til desserter, der ikke er for søde eller baseret på røde frugter.

Ejer: Dopff au Moulin
Land: Frankrig
Område: Alsace
Druesorter: 100% Pinot Noir
Alkohol: 12,5%
Restsukker: 2 g/ltr.

pdf-icon 
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her