http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Fortant Coastal ChardonnayLe Morette Cepages Brut

Dopff au Moulin Pinot Gris
Forstør billede


Dopff au Moulin Pinot Gris

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 37590

Dopff au Moulin Pinot Gris

Dopff au Moulin har fremstillet vin i den underskønne by Riquewihr siden 1574 og er et af verdens ældste familieejede vinfirmaer.

Vinene i serien med den diamantformede etiket er fremstillet af druer der kommer fra familiens egne marker eller fra marker tilhørende producenter med langvarige kontrakter.

Dopff au Moulin Pinot Gris har en dejlig gylden farve, og en stor kompleks aroma der udvider sig til at indeholde noter af skovbund, svampe, mos, tørrede frugter, abrikos, honning og bivoks.

Den friske og aromatiske smag er mangfoldig og overdådig og byder på en livlig rundhed der har en smule sødme, men altid kombineret med en dejlig friskhed. Det er den gode balance der gør vinen så attraktiv.

Pinot Gris er en hvidvin der passer til retter hvortil der normalt serveres rødvin, f.eks til vildt, kalv, eller svinekød gerne med kraftige saucer. På grund af vinens gode balance mellem sødme og friskhed er den velegnet til retter med  både søde og syrlige smagsnuancer.

Ejer: Dopff au Moulin
Land: Frankrig
Område: Alsace
Druesorter: 100% Pinot Gris
Alkohol: 13,5%
Restsukker: 10 g/ltr.

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".