http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Skalli

Frankrig - Sydfrankrig

Skalli
- Best Red Winemaker of the year 2009

Skalli, flagskibet indenfor sydfranske vine er blevet tildelt titlen som "Best Red Winemaker of the Year" ved International Wine Challenge 2009

IWC_Winemaker_of_the_year

Konkurrencen har været ganske hård.
1.000 Winemakere fra 46 lande deltog i konkurrencen.
5 Winemakere gik videre til finalen, heriblandt Jean Phillipe Trollet fra Skalli
Jean Phillipe Trollet vinder titlen som "Best Red Winemaker of the Year 2009"

robert_skalli

"I 2009 blev vi den førende leverandør af vine fra Rhône-dalen til Storbritannien, hvilket afspejles i de mange udmærkelser, vi har vundet over hele verden. Vores mål for 2010 er at fastholde denne position og udvide vores ekspertise og renommé lige fra Châteauneuf-du-Pape til alle regioner i Rhone-dalen. Vi planlægger også at lancere nye turistanlæg på vores domaine St Supery i Napa Valley, som tiltrækker mere end 100.000 besøgende hvert år."

Robert Skalli

Skalli-familien har været i sydfrankrig siden 1961. I starten af 80’erne startede familien et revolutionerende projekt i de uopdyrkede områder i Sydfrankrig. De ville fremstille én-druevine i høj kvalitet, som man var begyndt på i Californien. Det var et oprør mod AOC-traditionerne, og startskuddet til en fortsat søgen efter kvalitetsforbedringer ved nøje udvælgelse af områder, druetyper, dyrkningsmetoder og vinificering. Med hjælp fra engagerede partnere lykkedes det Skalli-familien at skabe originale franske én-druevine til en favorabel pris.

www.skalli.com

 

Login


Webshop

Webshop-bestil-varer

Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

31.03.201 Medalje til Le Reviseur

Guldmedalje til Le Reviseur XO Cognac

Le Reviseur XO Cognac har vundet GULDMEDALJE ved San Francisco World Spirits Competition 2011. Konkurrencen blev afholdt 18.-20. marts 2011 på Hotel Nikko i San Francisco og var den 11. og hidtil største. 1.106 produkter fra 61 lande deltog i konkurrencen.

Se hele beskrivelsen her