http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Skalli

Frankrig - Sydfrankrig

Skalli
- Best Red Winemaker of the year 2009

Skalli, flagskibet indenfor sydfranske vine er blevet tildelt titlen som "Best Red Winemaker of the Year" ved International Wine Challenge 2009

IWC_Winemaker_of_the_year

Konkurrencen har været ganske hård.
1.000 Winemakere fra 46 lande deltog i konkurrencen.
5 Winemakere gik videre til finalen, heriblandt Jean Phillipe Trollet fra Skalli
Jean Phillipe Trollet vinder titlen som "Best Red Winemaker of the Year 2009"

robert_skalli

"I 2009 blev vi den førende leverandør af vine fra Rhône-dalen til Storbritannien, hvilket afspejles i de mange udmærkelser, vi har vundet over hele verden. Vores mål for 2010 er at fastholde denne position og udvide vores ekspertise og renommé lige fra Châteauneuf-du-Pape til alle regioner i Rhone-dalen. Vi planlægger også at lancere nye turistanlæg på vores domaine St Supery i Napa Valley, som tiltrækker mere end 100.000 besøgende hvert år."

Robert Skalli

Skalli-familien har været i sydfrankrig siden 1961. I starten af 80’erne startede familien et revolutionerende projekt i de uopdyrkede områder i Sydfrankrig. De ville fremstille én-druevine i høj kvalitet, som man var begyndt på i Californien. Det var et oprør mod AOC-traditionerne, og startskuddet til en fortsat søgen efter kvalitetsforbedringer ved nøje udvælgelse af områder, druetyper, dyrkningsmetoder og vinificering. Med hjælp fra engagerede partnere lykkedes det Skalli-familien at skabe originale franske én-druevine til en favorabel pris.

www.skalli.com

 

Login


Webshop

Webshop-bestil-varer

Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine