http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Vore vinhuse fra Grækenland

CavinoCavino

Grækenland

Cavino SA blev grundlagt af Constantinos Anastassiou og Ioannis Douskas i 1958 i Aigo, Peloponnese. Oprindeligt blot som vingård, men senere udvidet med destilleri og klimakontrollerede lagerbygninger.

I dag er Cavino en af Grækenlands førende producenter og eksportører af græsk vin og den traditionelle græske specialitet Ouzo.

cavino certificate 2014Cavino er ISO certificeret og IFS kvalitetsstandarder sikrer firmaets høje kvalietsniveau.

Nye fuldautomatiske tappelinier, sætter nye standarder for kvaliteten, hvor Cavino er det førende selskab i Grækenland.

Cavino blev hædret som "The Best Greek Winery of 2009" af International Wine & Spirits i England.

www.cavino.gr

 

 

 

 

Mega Spileo

Grækenland

Klosteret Mega Spileo ligger 10 km fra byen Kalavrita og blev grundlagt i år 362, fordi et ikon af Jomfru Maria blev fundet dybt inde i en klippehule. Klosteret er bygget ind i en 120 meter høj klippeskrænt, foran hulen.

Klosterets vinmark, der ligger på et plateau ca. 800 meter over havet, nogle km nord for klosteret, kan dateres tilbage til år 1550. Det var klosterets munke der stod for vinproduktionen. Druemosten blev fragtet med muldyr til klosterets vinkælder, hvor den blev opbevaret i store 500 liters træfade. Klosteret har flere gange været hærget af brande og mange sjældne og uvurderlige relikvier er gået tabt. Der er dog stadig en del unikke relikvier tilbage som besøgende kan se.

I slutningen af 80’erne stoppede vinproduktionen, da de sidste munke forlod klosteret. Ved renoveringen af klosteret i 1999 blev der plantet nye vinstokke på markerne.

Præsentation af vinhuset

megaspileo.gr

 Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine