http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Escudo Rojo, Sauvignon BlancEristoff Red Vodka

Hesketh, The Black Sparkling Shiraz
Forstør billede


Hesketh, The Black Sparkling Shiraz

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 51960

Hesketh The Black Sparkling Shiraz

Australien

Hesketh Wine Company er et lille familieejet vinfirma i staten South Australia. De samarbejder med flere selvstændige avlere i regionen og behandler alle vinene som traditionelle vingårde ville gøre. Men i stedet for at forsøge at være alt for alle, så fokuseres der i stedet på at få det bedste ud af hver enkelt region og druesort. På den måde skabes et bredt, men alligevel meget individuelt og varieret sortiment.

Heskeths eget winery ligger i Barossa Valley, hvor Winemakerne Phil Lehmann og Charlie Ormsby plejer udviklingen af vinene og sikrer høj og konstant kvalitet. Phil Lehmann er søn af den legendariske Peter Lehmann fra Barossa.

Husets helt egen stil ”The Hesketh Style” er baseret på balance og kompleksitet, men endnu vigtigere - drikkevenlighed. Det giver vine med generøse smags- og aromastoffer, som også afspejler de vinmarker, druerne har været dyrket på.

Mousserende Shiraz er en unik australsk vin stil, først udviklet i Sydaustralien i slutningen af ​​1800’erne. I 1930’erne 40’erne & 50’erne, blev vinen kendt som ”Sparkling Shiraz”.

The Black Sparkling Shiraz, er fermenteret med skindkontakt i 7-10 dage, presset og derefter vinificeret.

Farven er dyb rød med violette reflekser. Den har en duft af blommer, chokolade, vanilje og cedertræ. Den har en taninrig og sødmefyldt smag uden at være for kraftig. Med kirsebær frugt og en anelse eg i undertonerne.

Nyd den perfekte festvin - en stor fest starter og vidunderligt til en doven søndags brunch. Prøv den med røget østers indpakket i bacon og grillet, stegt kalkun eller som alternativ til ostebordet.

Land: Australien
Område: South Australia.
Ejer: Hesketh Wine Company Pty. Ltd.
Årgang: NV
Type: Mousserende rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Champagneprop
Druesammensætning: 100% Shiraz
Høst: Marts.
Alkohol: 13,5 %
Ph-værdi: 3,56
Restsukker: 34,0 g/ltr.
Totale syreindhold: 5,2 g/ltr.
Anbefalet serveringstemp.: 10°C

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her