http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bouchard Aîné & Fils Gevrey-ChambertinOgier Cotes du Rhone Villages, Plan de Dieu

La Bascula Catalan Eagle Red
Forstør billede


La Bascula Catalan Eagle Red

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 24640

decanter-commendeddecanter-bronceBRONZEMEDALJE - Decanter World Wine Awards 2013 (årgang 2011)

COMMENDED - Decanter World Wine Awards 2012 (årgang 2010)

La Báscula

Catalan Eagle - Garnacha/Cariñena/Syrah

La Báscula er opstået som et samarbejde mellem engelske Ed Adams og sydafrikanske Bruce Jack. Ed har en fortid som leder af store vinhandelsfirmaer i England og bestod i 1991 prøven, der gør, at han kan kalde sig Master of Wine. Bruce Jack er uddannet ønolog og har dyrket og fremstillet vin i Australien, Bordeaux, Californien og selvfølgelig i hjemlandet Sydafrika.

De to venners passion for spansk vin førte i 2006 til dannelsen af firmaet. Báscula er det spanske ord for skålvægten, der er gengivet på etiketten. Den skal symbolisere de balancer som Ed og Bruce ønsker at repræsentere: Vinene skal være tro overfor de lokale druesorter, der anvendes men skal samtidig repræsentere en moderne, dynamisk stil. I firmaet skal der være balance mellem de to venners indgangsvinkler: Ed har kontakten til de lokale vinavlere og vinmagere mens Bruce selv er kyndig vinmager og har føling med kundernes efterspørgsel. Et fælles motto for de to er: Små volumener – høj kvalitet. Firmaets vine er fremstillet lokalt hos udvalgte producenter, der i samarbejde med Ed og Bruce justerer vine og metoder indtil resultatet er perfekt.

Catalan Eagle – har fået sit navn fordi den katalanske ørn ofte ses svævende over vinmarkerne.

Catalan Eagle er fremstillet i Terra Alta af Pepe Fuster, og druerne til vinen er dyrket økologisk. Catalan Eagle Red er partner til den særdeles succesfulde Catalan Eagle White.

De gamle Garnacha og Cariñena vinstokke giver vinen et pikant mineralsk udtryk, som komplementeres elegant af Syrah- og Cabernetdruernes fyldigere rygrad. En kortvarig lagring i franske egetræsfade tilføjer et strejf af vanilje og kompleksitet. Smagen er krydret med lækre noter af chokolade og solbær.

Land: Spanien
Område: Terra Alta
Ejer: La Báscula
Årgang: 2015
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Areal: 26 ha
Druesammensætning: 45 % Garnacha, 20 % Cariñena, 20 % Syrah og 15 % Cabernet Sauvignon
Dyrkningsmetode: Certificeret økologisk
Gæring:  Lang maceration og kølig gæring.
Lagring: En kortvarig lagring i franske egetræsfade tilføjer et strejf af vanilje og kompleksitet.
Alkohol: 14 %
Restsukker:  > 2 g/l

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!