http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hayman's Family ReserveTaylors Vintage Port 1994

La Báscula, Atlantic Way Albariño
Forstør billede


La Báscula, Atlantic Way Albariño

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 38650

La Báscula

Atlantic Way Albariño

La Báscula er opstået som et samarbejde mellem engelske Ed Adams og sydafrikanske Bruce Jack. Ed har en fortid som leder af store vinhandelsfirmaer i England og bestod i 1991 prøven, der gør, at han kan kalde sig Master of Wine. Bruce Jack er uddannet ønolog og har dyrket og fremstillet vin i Australien, Bordeaux, Californien og selvfølgelig i hjemlandet Sydafrika.

De to venners passion for spansk vin førte i 2006 til dannelsen af firmaet. Báscula er det spanske ord for skålvægten, der er gengivet på etiketten. Den skal symbolisere de balancer som Ed og Bruce ønsker at repræsentere: Vinene skal være tro overfor de lokale druesorter, der anvendes men skal samtidig repræsentere en moderne, dynamisk stil. I firmaet skal der være balance mellem de to venners indgangsvinkler: Ed har kontakten til de lokale vinavlere og vinmagere mens Bruce selv er kyndig vinmager og har føling med kundernes efterspørgsel. Et fælles motto for de to er: Små volumener – høj kvalitet. Firmaets vine er fremstillet lokalt hos udvalgte producenter, der i samarbejde med Ed og Bruce justerer vine og metoder indtil resultatet er perfekt.

La Báscula Atlantic Way har taget navn efter den maritime pilgrimssti til Santiago de Compostela, der løber lige forbi kælderdøren.

Vinen er produceret hos det fremragende vinhus Pazo de Cilleiro kun 4 km fra Atlanterhavets kystlinie i det nordvestlige Spanien. Vinhuset arbejder med omkring 80 kontraherede drueproducenter og laver kun vine på Albariño-druen.

Vinen er ikke lagret i egefade, men har ved gæringen haft lang kontakt med gærresterne og derved opnået en lækker lime- og mineralsk karakter. En vin der giver en ægte afspejling af denne klassiske spanske druesort.

Land: Spanien
Område: Rías Baixas
Ejer: La Báscula
Årgang: 2016
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Druesammensætning: 100 % Albarino
Gæring: Langvarig kontakt med gærresterne for at bibeholde og fremhæve den mineralske karakter
Lagring: Ikke lagret i egefade
Alkohol: 13 %
Restsukker: 1,8 g/ltr.
Total S02: 120 mg/ltr.
Fri So2: 35 mg/ltr.
PH: 3,18
Total Syreindhold: 7,7 g/ltr
Volatil Syreindhold: 0,53 g/ltr.

pdf-icon

 
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

31.03.201 Medalje til Le Reviseur

Guldmedalje til Le Reviseur XO Cognac

Le Reviseur XO Cognac har vundet GULDMEDALJE ved San Francisco World Spirits Competition 2011. Konkurrencen blev afholdt 18.-20. marts 2011 på Hotel Nikko i San Francisco og var den 11. og hidtil største. 1.106 produkter fra 61 lande deltog i konkurrencen.

Se hele beskrivelsen her