http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Les Cedres de Franc Mayne, Grand CruImperdibile Superior Italian Tonic

La Bascula Heights of the Charge
Forstør billede


La Bascula Heights of the Charge

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 38610

Guldmedalje Sommelier wine awards 2015  (årgang 2013)

Commended decanter World Wine Awards 2015 (årgang 2013)

Sølvmedalje decanter World Wine Awards 2014 (årgang 2012)

”TOP 100 WINES FROM SPAIN” Årgang 2012 er med på listen

La Báscula

Heights of the Charge

La Báscula er opstået som et samarbejde mellem engelske Ed Adams og sydafrikanske Bruce Jack. Ed har en fortid som leder af store vinhandelsfirmaer i England og bestod i 1991 prøven, der gør, at han kan kalde sig Master of Wine. Bruce Jack er uddannet ønolog og har dyrket og fremstillet vin i Australien, Bordeaux, Californien og selvfølgelig i hjemlandet Sydafrika.

De to venners passion for spansk vin førte i 2006 til dannelsen af firmaet. Báscula er det spanske ord for skålvægten, der er gengivet på etiketten. Den skal symbolisere de balancer som Ed og Bruce ønsker at repræsentere: Vinene skal være tro overfor de lokale druesorter, der anvendes men skal samtidig repræsentere en moderne, dynamisk stil. I firmaet skal der være balance mellem de to venners indgangsvinkler: Ed har kontakten til de lokale vinavlere og vinmagere mens Bruce selv er kyndig vinmager og har føling med kundernes efterspørgsel. Et fælles motto for de to er: Små volumener – høj kvalitet. Firmaets vine er fremstillet lokalt hos udvalgte producenter, der i samarbejde med Ed og Bruce justerer vine og metoder indtil resultatet er perfekt.

La Báscuala Heights of Charge fremmaner billeder af middelalderlige riddere, rejsende som pilgrimme på kryds og tværs gennem Rueda, på vej til Santiago de Compostela

Vinen er produceret i samarbejde med det fremragende vinhus Diez Siglos de Verdejo i Rueda. Vinen er lavet med traditionelle druesorter som Verdejo og Viura, der giver en lemonagtig friskhed og karakter af tropisk frugt. En delvis fermentering i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade har tilført kompleksitet og cremethed.

Land: Spanien
Område: Rueda
Ejer: La Báscula
Årgang: 2014
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 70 % Verdejo, 30 % Viura
Dyrkningsmetode: Økologisk
Gæring: Delvist gæret i franske og amerikanske egetræsfade
Alkohol: 12,6%
Total SO2: 95 mg/ltr.
Fri SO2: 35 mg/ltr.
PH: 3,21
Total Syre: 5,63 g/ ltr.
Flygtig Syre: 0,34 g/ltr.
Restsukker:  0,2 g/ltr.

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".