Produkter

La Bascula, No Stone Unturned

24650
BBQ
BBQ
Lam
Lam
Vildtkød
Vildtkød

Skala

fyldig
kraftig
let
medium
sød
tør

Beskrivelse

La Báscula

No Stone Unturned

La Báscula er opstået som et samarbejde mellem engelske Ed Adams og sydafrikanske Bruce Jack. Ed har en fortid som leder af store vinhandelsfirmaer i England og bestod i 1991 prøven, der gør, at han kan kalde sig Master of Wine. Bruce Jack er uddannet ønolog og har dyrket og fremstillet vin i Australien, Bordeaux, Californien og selvfølgelig i hjemlandet Sydafrika.

De to venners passion for spansk vin førte i 2006 til dannelsen af firmaet. Báscula er det spanske ord for skålvægten, der er gengivet i firmaets logo.. Den skal symbolisere de balancer som Ed og Bruce ønsker at repræsentere: Vinene skal være tro overfor de lokale druesorter, der anvendes men skal samtidig repræsentere en moderne, dynamisk stil. I firmaet skal der være balance mellem de to venners indgangsvinkler: Ed har kontakten til de lokale vinavlere og vinmagere mens Bruce selv er kyndig vinmager og har føling med kundernes efterspørgsel. Et fælles motto for de to er: Små volumener – høj kvalitet. Firmaets vine er fremstillet lokalt hos udvalgte producenter, der i samarbejde med Ed og Bruce justerer vine og metoder indtil resultatet er perfekt.

La Báscula No Stone Unturned bygger på succesen fra Catalan Eagle rød og hvid fra samme vinhus.

Vinen kommer fra de bedste parceller fra Pepe Fusters 26 hektar store stendækkede vinmark i Terra Alta i Catalonien i det nordøstlige Spanien.

Garnacha vinstokkene er næsten 50 år gamle, hvilket gør vinen ekstra koncentreret med en kompleksitet og mørk, krydret, brombærfrugt i smagen. Vinen er desuden lagret 10 måneder i de fineste nye Dargaud & Jaegle egetræsfade fra Frankrig, for yderligere forbedring og krydderi.

No Stone Unturned er en stor, fyldig vin, som er moden og saftig nok til at blive nydt nu, men vil også holde mindst 8-10 år i flasken.

 

 

Guldmedalje - Wine & Spirit Asia Wine Challenge 2014 (årgang 2012)

Bronzemedalje - Sommelier Wine Awards 2015 (årgang 2012)

91 point - Quentin Sadler ”Exiting and beautifully made. Deliciously modern, vibrant.”

 

Information

Land
Spanien
Region
Terra Alta
Årgang
2017
Alc %
14,0
Lukning
Korkprop
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Cabernet Sauvignon
- Carinena
- Grenache
Andet
Eksklusiv, Økologisk
Anvendelse
- BBQ
- Lam
- Vildtkød
Drueandel
- Cabernet Sauvignon 15%
- Carinena 25%
- Grenache 60%
Lagring
10 måneders fadlagring
Potentiale
- 8-12 år
- Drikkeklar
Skala rødvin
Fyldig
Download som PDF