http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ripasso Superiore Corte VolponiGlen Silver’s Whisky

Viña Laroche, Pinot Noir by Vina Laroche
Forstør billede


Viña Laroche, Pinot Noir by Vina Laroche

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 26500

Viña Laroche

Pinot Noir by Viña Laroche

Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsninger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer.

Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis  karakteristik.

Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika.

Druerne til vinen havde en varm sommer og modnede tidligt, så høsten forgik to uger tidligere end normalt. Casablanca Valley er dog en kølig region med kølige nætter, så druerne er modnet langsomt.

Vinen er velstruktureret og fyldig med den aromatiske intensitet Casablanca Valley er kendt for.
Medium rubinrød farve med intense og komplekse aromaer af morbær  og nellike. Smagen er fuld af varme røde frugter med komplekse mineraler og fløjlsblød tannin.

Velegnet til fjerkræ, grillet kalv og modne oste.

Land: Chile
Område: Casablanca Valley, 30 km fra Stillehavet
Ejer: Laroche
Årgang: 2012
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Areal: Laroche ejer 4000 ha i Chile (Chablis området er 5400 ha)
Druesammensætning: 100 % Pinot Noir
Dyrkningsmetode: Grøn høst
Høst: Druerne håndplukkes og transporteres i kar á 500 kg.
Gæring: 100 % malolaktisk fermentering. 14 dages gæring: 5 dages kølig maceration med omrøring, herefter 8 dage ved 26-28ºC i ståltanke med daglig omrøring
Lagring: 12 måneder. 50% i ståltanke og 50% i egetræsfade.
Filtrering: Kun let filtreret, for at bevare mest muligt af vinens karakter.
Alkohol: 14,5 %
Anbefalet serveringstemp.: 17-18ºC. Kan med fordel dekanteres 1 time før servering.

pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen



flere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

Rosévin



Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

31.03.201 Medalje til Le Reviseur

Guldmedalje til Le Reviseur XO Cognac

Le Reviseur XO Cognac har vundet GULDMEDALJE ved San Francisco World Spirits Competition 2011. Konkurrencen blev afholdt 18.-20. marts 2011 på Hotel Nikko i San Francisco og var den 11. og hidtil største. 1.106 produkter fra 61 lande deltog i konkurrencen.

Se hele beskrivelsen her