http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Captain Morgan BlackPSI 2015 - Pingus

Laroche, Chablis
Forstør billede


Laroche, Chablis

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.375 ltr.

Varenr: 35502

Laroche Chablis

Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsninger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer.

Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis  karakteristik.

Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika.

Druerne til denne vin kommer fra lokale producenter med langvarige kontrakter med Laroche. Ifølge lokale traditioner presses druerne hos de enkelte producenter for at sikre mostens kvalitet.

Lys gylden farve. Ungdommelig prikkende duft med mineralske stænk. Frisk og harmonisk smag med lyse frugter og forårsblomster. Eftersmagen er som Chablis skal være, karakteristisk sprød.

Nyd vinen som aperitif eller til rejer, asiatiske retter eller østers.

Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Ejer: Laroche
Årgang: 2014
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 37,5 cl
Lukning: Skruelåg
Druesammensætning: 100 % Chardonnay
Gæring: Druerne presses i pneumatiske presse. Kølig bundfældning i 12 timer ved 12-15ºC i store tanke sikrer en særdeles klar most. 15 dages gæring i ståltanke ved 16ºC
Lagring: 6 måneders lagring med druestilkene i ståltanke. Minimal filtrering for at bevare mest mulig karakter
Alkohol: 12 %
Anbefalet serveringstemp.:6-8ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her