http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Lanson Noble Cuvee Brut 2000 - 1,5 ltr.Almaviva Rothschild - Concha y Toro 2014

Laroche, Chablis Les Vaillons, Premier Cru
Forstør billede


Laroche, Chablis Les Vaillons, Premier Cru

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 35530

Domaine Laroche

Chablis Premier Cru Les Vaillons

Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsninger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer.

Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis  karakteristik.

Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika.

Domaine Laroche ejer 2,17 af Vaillons 126,09 ha. De sydøstvendte skråninger, der er er mere åbne og varmere end Vaudvey, sikrer fuldmodne druer.

Duften er meget eksotisk, og har udtryk af fersken, æble, melon og lidt litchi samt en smule røg fra fadlagringen. Smagen er dyb med terroir, lidt røgede noter af druernes gær, citrus, en anelse basisk mineralitet (kalk). Æble og pære.

Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Ejer: Laroche
Årgang: 2010
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Areal: 2,17 ha (126,09 ha total)
Jordbund: Kalkstensmergel, meget kalkholdig, dannet af fossiler fra juratiden.
Druesammensætning: 100 % Chardonnay
Gæring: Druerne presses i pneumatiske presse. Kølig bundfældning i 12 timer ved 12-15ºC i store tanke sikrer en særdeles klar most. 21 dages gæring ved 18ºC. 15 % i franske egetræsfade og 85 % i ståltanke.
Lagring: 9 måneders lagring, 15 % i franske egetræsfade og 85 % i ståltanke.
Alkohol: 12 %
Anbefalet serveringstemp.:10-12ºC

pdf-icon

 
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!