http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hesketh, Clare Valley, RieslingJim Beam Kentucky

Mas la Chevaliere, Roqua Syrah Grenache
Forstør billede


Mas la Chevaliere, Roqua Syrah Grenache

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 15220

Mas la Chevaliere

Vignoble Roqua Blanca, Syrah/Grenache

Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsninger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer.

Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis  karakteristik.

Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika.

Alle druer til Mas La Chevaliere, Vignoble Roqua Blanca, Syrah/Grenache kommer fra Laroche´s egen vinmarker omkring Roqua Blanca, hvor jorden består af skifer samt klæg lerjord. Det bølgende landskab, giver druerne mulighed for at modne perfekt. Kølige vinde fra bjergtoppene giver den kølighed der skal til for at de røde druer bevarer friskhed og syre.

Mas La Chevaliere, Vignoble Roqua Blanca, Syrah/Grenache har en dyb rubinrød farve med yndefulde lilla strejf. Aromaen har intense røde bær og kirsebærnoter. Fyldig og frugtrig smag, med en elegant finish i eftersmagen.

Denne vin er velegnet til stegt kylling, oksefilet og milde oste.

Land: Frankrig
Område: AOP Languedoc.
Ejer: Laroche
Årgang: 2011
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Jordbund: Skifer samt klæg lerjord.
Vinstokke: Druesammensætning: 80 % Syrah, 20 % Grenache
Dyrkningsmetode: Konventionel
Gæring: 2 ugers fermentering ved 26-28ºC i ståltanke med daglig overpumpning. 100% malolaktisk gæring.
Lagring: 12 måneders lagring, 75% i ståltanke, 25% i franske egefade som er henholdsvis 1, 2 og 3 år gamle. Minimal filtrering for at bibeholde vinens karakter.
Alkohol: 14,5 %
Anbefalet serveringstemp.: 16-18ºC.

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!