http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ogier Cotes du Rhone, Gentilhomme - RougeLaroche, Chablis Les Vaillons, Premier Cru

Mas la Chevaliere, Peyroli Chardonnay
Forstør billede


Mas la Chevaliere, Peyroli Chardonnay

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 31220

Mas la Chevaliere

Vignoble Peyroli, Chardonnay

Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsninger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer.

Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis  karakteristik.

Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika.

Alle druer til Mas La Chevaliere, Vignoble Peyroli, Chardonnay kommer fra Laroche’s egne vinmarker omkring Peyroli (40 km nord for Béziers), i 400 til 500 meters højde, hvilket giver varme dage og kølige nætter. Den store temperaturforskel mellem dag og nat kombineret med en jordbund af leret kalksten giver disse vine mineralitet og gør at de modner perfekt, således syre og friskhed bevares.

Mas La Chevaliere, Vignoble Peyroli, Chardonnay har en bleg strågul farve. Duften har intense hvide frugter og hvidt blomsterflor. Smagen er delikat og frisk, med fuldmoden fylde og blødhed i eftersmagen.

Denne vin er velegnet til krebs, hummer, fisk med sauce, thaimad og cremede oste.

Land: Frankrig
Område: Peyroli, AOP Languedoc.
Ejer: Laroche
Årgang: 2011
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Jordbund: Leret kalksten.
Druesammensætning: 100 % Chardonnay
Dyrkningsmetode: Konventionel
Gæring: 3 ugers fermentering ved kun 15ºC i ståltanke og 20 % fermenteret i franske egefade.
Lagring: 14 måneders lagring, 80% i ståltanke, 20% i franske egefade. Minimal filtrering for at bibeholde vinens karakter.
Alkohol: 13,5 %
Anbefalet serveringstemp.: 10-12ºC

pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen



flere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

Rosévin



Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

01.04.2011 - medaljer til Italien

Palazzo Maffei vinder medalje igen

Amarone della Valpolicella, Palazzo Maffei har igen vundet medalje. Denne gang ved Mundusvini i Tyskland, hvor det blev til en guldmedalje.

Vinen har tidligere vundet bronzemedalje ved "International Wine & Spirit Competition 2010"