http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Cavino RetsinaCarta Vieja Cabernet Sauvignon

Los Haroldos Chacabuco Malbec / Cabernet Sauvignon
Forstør billede


Los Haroldos Chacabuco Malbec / Cabernet Sauvignon

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 27920

Los Haroldos Chacabuco

Malbec / Cabernet Sauvignon

Anvendelsen af druer fra forskellige jorde, klimaer og regioner i Mendoza området giver sammen med de strenge vintre, varme og tørre somre, kølige nætter, frugtbare jorde og overrisling med smeltevandet fra Andesbjergene tilsammen mulighed for at opnå en fantastisk kvalitet i vinen, både i unge vine og lagrede vine.

Vingården, som er den 4. største i landet, har en kapacitet på 35 millioner liter vin pr. år, og fra februar til april forarbejdes omkring 40 millioner kilo druer.

Los Haroldos Chacabuco Malbec/Cabernet Sauvignon er en frugtagtig vin med en atraktiv rød farve med violette toner. Aromaen er kompleks med særlige strejf af røde frugter og krydderier. Smagen er afrundet og har en god krop og lang eftersmag.

Ejer: The Familia Falasco Group
Land: Argentina
Område: Mendoza
Druesorter: 50% Malbec og 50% Cabernet Sauvignon
Produktion: Temperaturkontrolleret gæring af de specielt udvalgte druer.
Alkohol: 13%
Restsukker: 2,8 g/ltr.

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".