Produkter

Mythic Block Cabernet Sauvignon

27970
Grillret
Grillret
Mørkt kød
Mørkt kød
Ost, kraftig
Ost, kraftig
Vildtkød
Vildtkød

Skala

fyldig
kraftig
let
medium
sød
tør

Beskrivelse

Mythic Wine Cellars er et højkvalitets vinprojekt skabt af winemakerne Veronica Ortego, Pablo Ceverino og Martina Galeano i 2012 fra Dartley Family Wines i Mendoza. I dag eksporteres deres vine til over 15 lande overalt på Jorden. Alle vinene er produceret bæredygtigt og vegansk. Navnet Mythic er valgt fordi myter er skabt for at forklare ting som er uforståelige. Det mytiske er tæt knyttet til naturens kræfter, og det er naturen, der giver os vore vine. Myter er historier, der er gået fra generation til generation. Vingården tilstræber således at skabe tidløse vine.

Mythic står for friheden til af finde lige netop de bedste terroirs for vinene. Mythic står for friheden til at søge efter de bedste vinstokke fra forskellige områder af Argentina, strækkende sig fra nord til Patagonien i syd. Mythic står for et paradigmeskift i måden at tænke og producere vin på.

Mythic Cellars er således allerede nomineret af TIM ATKIN Wine Magazine som én ud af de 25 bedste vingårde i Argentina, og er i dag den femte hurtigst voksende vingård i Argentina. I de nordiske og orientalske mytologier såvel som i fantasien og litteraturen bliver drager fremstillet som jaloux beskyttere af store skatte. Derfor prydes etiketten på vingårdens vine af en beskyttende drage.

Druerne til Mythics vine er alle håndplukkede. Her er anvendt 100% Cabernet Sauvignon. Vinen er efterfølgende gæret i ståltanke på den vildgær, der naturligt dannes på drueskindet. Det giver vinene sit helt eget autentiske præg. Herefter er vinen lagret i 12 måneder på nye franske egefade.

Mysthics vine er alle VEGANSK certificerede. At vinen er vegansk betyder, at den er fremstillet helt uden anvendelse af animalske produkter. Altså ingen gødning fra dyr, og i produktionen anvendes ingen animalske produkter som f.eks. æggehvider eller gelatine til klaring af vinen.

Mythic Block Cabernet Sauvignon har en dyb blåviolet farve. Duften er frisk og solbærfyldt. Smagen er fyldig og frugtrig med noter af solbær og andre sorte bær samt et hint af vanilje fra fadlagringen. Dette tager toppen af syren i vinen, og giver bløde tanniner.

Mythic Block Cabernet Sauvignon er særligt velegnet til BBQ, rødt oksekød samt krydret mad.

Serveringstemperatur: 16 - 18°C

Information

Land
Argentina
Region
Mendoza
Distrikt
LUJÁN DE CUYO
Årgang
2018
Alc %
14,0
Lukning
Korkprop
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
3
Druetype
- Malbec
Anvendelse
- Grillret
- Mørkt kød
- Ost, kraftig
- Vildtkød
Drueandel
- Malbec 100%
Lagring
12 måneders fadlagring
Potentiale
- 4-8 år
- Drikkeklar
Skala rødvin
Fyldig
Download som PDF