http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
El Dorado 8 year old rumSensible Chardonnay

Mercurey 1. Cru, Clos Paradis Voarick
Forstør billede


Mercurey 1. Cru, Clos Paradis Voarick

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 22330

Mercurey 1. Cru

Domaine Voarick, Clos Paradis

Bourgognes berømte skråninger, kaldet “Cote d´Or”, frembringer de bedste og mest kendte bourgognevine. Skråningerne fortsætter naturligt mod syd og går fra Cotes de Beaune til Coté Chalonnais.

Vinene herfra er endnu ikke så kendte som de vine, der ligger bare få kilometer nordligere. De bedste rødvine kommer fra Mercurey.

På Domaine Voarick ejer man en af de bedste vinmarker, klassificeret som 1. cru og med det forjættede navn: Clos Paradis.

Vinen lever helt op til navnet: Smagen er som en god Pommard, blød, rund og uden “skarpe hjørner”, en fuldendt nydelse. Vinen er selvfølgelig aftappet på ejendommen.

Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Alkohol: 13% 

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!