http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Se Katalog: B2B Firmagaver 

Se efterårskatalog 2019 

Se sensommer katalog 2019 

Se profilbrochure 

Historien om Excellent Wine

De Danske Spritfabrikker

I 1920 opkøbte aktieselskabet De Danske Spritfabrikker samtlige spritfabrikker i Danmark, herunder bl.a. Fortuna Hobro og Harald Jensens spritfabrik i Fredericia og fik i den forbindelse monopol på salg og fremstilling af finsprit, snaps, teknisk sprit og gær. D.D.S.F. oprettede agenturer i ca. 47 byer i Danmark.
Under 2. Verdenskrig mistede agenturerne salget af drikkespiritus på grund af at vinhandlerne og kolonial grossister ikke kunne importere varer fra udlandet og efter krigen blev dette ikke forandret.

Spritlageret Danmarkspritlageret-danmarkskort

I 1962 holdt de forhenværende D.D.S.F agenter rådslagning og selskabet DAFO blev stiftet og senere omdøbt til Spritlageret Danmark.
I 1969 mistede D.D.S.F. deres monopol og samtlige spritlagres aftaler med D.D.S.F. blev opsagt med udgangen af samme år. Spritlageret Danmarks afdelinger begyndte derefter også at føre vin i sortimentet.

Vin er vigtigst

Salget af vin udviklede sig eksplosivt i de følgende år og da vinen efterhånden blev den absolut vigtigste del af forretningen, besluttede medlemmerne af Spritlageret Danmark at danne et aktieselskab med navnet Excellent Wine, som skulle fungere som indkøbsled af vin til de enkelte afdelinger. Den geografiske opdelinger af Spritlageret Danmarks afdelinger, gjorde det muligt at sælge den samme vare i hele landet og udnytte stordriftens fordele ved at købe ind i fællesskab.

Excellent Wine i dag

Excellent Wine A/S er i dag en landsdækkende grossist med centrallager i Herning. Excellent Wine har gennem årene indgået agent- og eneretsaftaler med kendte udenlandske vinproducenter om markedsføring af deres vine i Danmark. Derfor er Excellent Wine godt rustet til fremtiden med gode og stærke agenturer. Samtidigt er vi fleksible og hurtige til at tilpasse os det aktuelle marked. Det er vor strategi at styrke og udvide vores brands for at blive en interessant samarbejdspartner for vore kunder.

danmark_179x195Kunden i centrum

Excellent Wine A/S er et 100% danskejet vinimport firma. Vi har mange engagerede konsulenter der servicerer vore kunder i hele landet. Vi er totalleverandører indenfor vin og spiritus til HORECA-segmentet, som vi har specialiseret os i at servicere. Vi har således ingen kædeaftaler med supermarkeder eller med grænsehandelen.

Derfor skal De handle med os

Det er vores mål at yde den absolut bedste service  med professionelle konsulenter, telefonsupport og grafiker, som hjælper med vinkortdesign m.m.

 
 

Login


Webshop

Webshop-bestil-varer

Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine