http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Monin Sirup de Mures (brombær)Blush Hill Shiraz

Cremant de Bourgogne Patriarche
Forstør billede


Cremant de Bourgogne Patriarche

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 51650

Decanter World Wine Awards 2010: BRONZEdecanter-bronce

Crémant de Bourgogne

Patriarche

Firmaet Patriarche er grundlagt i 1780 og har hovedkontor i Beaune i Bourgogne. Af byens utallige vinkældre, der findes under gaderne ejer Patriarche langt størstedelen. Her opbevares de fineste vine fra firmaets utallige vinegårde i Bourgogne.

De stolte traditioner håndhæves også ved fremstilling af denne eksklusive Cremant de Bourgogne: Druerne udvælges nøje fra marker i flere egne af Bourgogne og vinificeres efter strenge kvalitetskrav. Den fejlfri balance opnås gennem anvendelse af forskellige druesorter: Chardonnay giver finesse og elegance, Pinot Noir giver fylde og krop, Gamay forfiner og giver lethed og en lille smule Aligoté giver liv og friskhed.

Vinen fremstilles efter traditionel ”Champagne-metode” med eftergæring på flasken. Gæringen med bundfaldet varer hos Patriarche mellem 15 og 18 måneder, hvilket er usædvanligt længe. Dette tilføjer den færdige Cremant et flot præg af modenhed og fylde.

Resultatet er en Cremant med en flot, bleggul farve, imponerende livlige bobler og en oplevelse af en særligt blød mousseren. Aromaen er elegant og udtryksfuld med noter af citrus og tørret frugt. Den harmoniske smag med fin frugt afsluttes af en vedvarende, fyldig eftersmag.

Et festligt glas som aperitif og også en flot ledsager til retter med f.eks laks.
Serveres bedst ved 6-8 °C.

Ejer: Patriarche Père et Fils
Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Druesorter: 45% Chardonnay, 35% Pinot Noir, 15% Gamay, 5% Aligoté

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!