http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sauterne & lignende

intro_sauterne

Dessertvine er ofte søde hvidvine med et sukkerindhold på mere end 30-40 g pr. liter.
Jo sødere desserten er, des sødere bør vinen være.

Dessertvin laver man næsten overalt i verden, hvor der dyrkes druer og metoderne til at lave dessertvin er måske de mest forskelligtartede og varierede overhovedet. Der kan enten tilsættes alkohol eller mosten kan køles ned for at stoppe gæringen tidligt og bevare en restsødme. Andre dessertvine, laves på senthøstede og/eller ædelrådne druer, hvor sukkerindholdet ofte er så højt, at en del slet ikke kan omsættes til alkohol. Endnu andre laves på tørrede druer. Dette giver en stor variation indenfor dessertvine.



Rækkefølge:     Vis #  

Resultater 11 - 13 af 13
Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34180
Str: 0.750 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34715
Str: 0.375 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34333
Str: 0.500 ltr. | stk. pr. ks.





Vis #  
Resultater 11 - 13 af 13

Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

28.03.2012 DGB awarded

Det sydafrikanske kooperativ DGB er blevet hædret med den prestigefyldte Green Award 2012 af det engelske Magasin "Drinks Business"

Læs mere...