http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sauterne & lignende

intro_sauterne

Dessertvine er ofte søde hvidvine med et sukkerindhold på mere end 30-40 g pr. liter.
Jo sødere desserten er, des sødere bør vinen være.

Dessertvin laver man næsten overalt i verden, hvor der dyrkes druer og metoderne til at lave dessertvin er måske de mest forskelligtartede og varierede overhovedet. Der kan enten tilsættes alkohol eller mosten kan køles ned for at stoppe gæringen tidligt og bevare en restsødme. Andre dessertvine, laves på senthøstede og/eller ædelrådne druer, hvor sukkerindholdet ofte er så højt, at en del slet ikke kan omsættes til alkohol. Endnu andre laves på tørrede druer. Dette giver en stor variation indenfor dessertvine.



Rækkefølge:     Vis #  

Resultater 16 - 16 af 16
Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34333
Str: 0.500 ltr. | stk. pr. ks.





Vis #  
Resultater 16 - 16 af 16

Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

31.03.201 Medalje til Le Reviseur

Guldmedalje til Le Reviseur XO Cognac

Le Reviseur XO Cognac har vundet GULDMEDALJE ved San Francisco World Spirits Competition 2011. Konkurrencen blev afholdt 18.-20. marts 2011 på Hotel Nikko i San Francisco og var den 11. og hidtil største. 1.106 produkter fra 61 lande deltog i konkurrencen.

Se hele beskrivelsen her