http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sauterne & lignende

intro_sauterne

Dessertvine er ofte søde hvidvine med et sukkerindhold på mere end 30-40 g pr. liter.
Jo sødere desserten er, des sødere bør vinen være.

Dessertvin laver man næsten overalt i verden, hvor der dyrkes druer og metoderne til at lave dessertvin er måske de mest forskelligtartede og varierede overhovedet. Der kan enten tilsættes alkohol eller mosten kan køles ned for at stoppe gæringen tidligt og bevare en restsødme. Andre dessertvine, laves på senthøstede og/eller ædelrådne druer, hvor sukkerindholdet ofte er så højt, at en del slet ikke kan omsættes til alkohol. Endnu andre laves på tørrede druer. Dette giver en stor variation indenfor dessertvine.



Rækkefølge:     Vis #  

Resultater 16 - 16 af 16
Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34333
Str: 0.500 ltr. | stk. pr. ks.





Vis #  
Resultater 16 - 16 af 16

Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

05.07.2010 - Udvalgt Bordeaux

Specielt udvalgt fra Bordeaux

Chateau de Macard, Bordeaux Superieur er blandt 55 udvalgte vine til vinguiden ”Bordeaux - Kvalitet for Alle 2010"

Château de Macard, Bordeaux Supérieur, fremstår med en intens rubinrød farve, smagen er fyldig med god struktur og modne tanniner, afsluttet af den krydrede frugtrige bouquet.

Se hele beskrivelsen her