http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Johnnie Walker RedSara e Sara Pinot Nero

Grey Goose Vodka
Forstør billede


Grey Goose Vodka

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 2901

Grey Goose Vodka

World's best tasting vodka!

Vodkaen med verdens bedste smag - en luksuriøs, blød, smøragtig og afrundet smag, der smelter på tungen med en lang og fyldig finish.

Grey Goose vodka kommer fra det berømte cognac-område i det vestlige Frankrig. Arven og ekspertisen fra det frodige, gavmilde cognac-område kombineret med en moderne vision om at fremstille en vodka ud over det sædvanlige, skabte denne exceptionelle vodka.

Grey Goose er fremstillet af 100% fin fransk hvede fra
La Beauce området og destilleres hele fem gange.

Grey Goose er tilsat kildevand fra bjergene i Frankrigs hjerte. Vandet filtreres ved hjælp af champagne kalksten for at opnå optimal renhed.

Den elegante smag i Grey Goose er det ultimative bevis på den rene hvedes ædle karakter. Aromaen er afrundet med et strejf af sødme, der minder lidt om fin fransk mandelkage.

Flaskens statuariske fremtoning indgyder tillid til kvaliteten af indholdet. Den er fremstillet af ekstra kraftigt glas og lukket med en prop med folielukning. Den matterede flaske, der er dekoreret med store centrale bjergmassiver og flyvende gæs, har et klart vindue formet som en grå silhuet af en gås.

Grey Goose nydes bedst i cocktails eller ”on the rocks”.
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!