http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Johnnie Walker RedSara e Sara Pinot Nero

Grey Goose Vodka
Forstør billede


Grey Goose Vodka

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 2901

Grey Goose Vodka

World's best tasting vodka!

Vodkaen med verdens bedste smag - en luksuriøs, blød, smøragtig og afrundet smag, der smelter på tungen med en lang og fyldig finish.

Grey Goose vodka kommer fra det berømte cognac-område i det vestlige Frankrig. Arven og ekspertisen fra det frodige, gavmilde cognac-område kombineret med en moderne vision om at fremstille en vodka ud over det sædvanlige, skabte denne exceptionelle vodka.

Grey Goose er fremstillet af 100% fin fransk hvede fra
La Beauce området og destilleres hele fem gange.

Grey Goose er tilsat kildevand fra bjergene i Frankrigs hjerte. Vandet filtreres ved hjælp af champagne kalksten for at opnå optimal renhed.

Den elegante smag i Grey Goose er det ultimative bevis på den rene hvedes ædle karakter. Aromaen er afrundet med et strejf af sødme, der minder lidt om fin fransk mandelkage.

Flaskens statuariske fremtoning indgyder tillid til kvaliteten af indholdet. Den er fremstillet af ekstra kraftigt glas og lukket med en prop med folielukning. Den matterede flaske, der er dekoreret med store centrale bjergmassiver og flyvende gæs, har et klart vindue formet som en grå silhuet af en gås.

Grey Goose nydes bedst i cocktails eller ”on the rocks”.




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen




Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her