http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gold Rush, Blans de BlancsDopff au Moulin Riesling Traditionelle

Merlot del Veneto, Introl della Torre
Forstør billede


Merlot del Veneto, Introl della Torre

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 25630

Merlot

del Veneto ”Introl della Torre”

Denne vin er fremstillet af vingården Tenuta Valleselle i Bardolino ved Gardasøen og ikke langt fra Verona by i Veneto regionen i norditalien. Vingården ejes af vinhuset Casa Vinicola Tinazzi Eugenio & Figli, som er hjemhørende i den italienske badeby Lazise. Her grundlagde Eugenio Tinazzi sin virksomhed i begyndelsen af 1960’erne.

I dag er tredje generation med til at stadfæste og videreføre vinhusets fortsatte udvikling og siden starten har virksomheden udviklet sig til også at omfatte andre områder.

Casa Vinicola Tinazzi i Lazise, er i dag det administrative hovedkvarter og hjemsted for laboratorium og aftapningsfaciliteter, for alle familien Tinazzi´s mange vingårde i Italien.

Med en brede vifte af virksomheder har familien Tinazzi formået at placere sig blandt nogle af de førende vinfirmaer, som mest er kendte for høj kvalitet og har dermed automatisk skabt stor interesse for deres vine hos de internationale vininteresserede forbrugere.

Flot granatrød farve. Intens med en svag krydret duft. Varm og fyldig i smagen. Kan med fordel nydes til kraftige pasta- og kødretter.

Tinazzi har her produceret en utrolig flot og velafbalanceret merlot vin. Der kombinerer det bedste fra den klassiske merlot vin med italiens sol og varme.

Ejer: Tenta Valleselle
Land: Italien
Område: Veneto
Druesorter: 100% Merlot
Alkohol: 14%
Serveringstemp.:16-20­°C

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosé

RoséLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

26.09.2012 medalje til sydafrika

Sølvmedalje til Boschendal 1685 Chardonnay ved Mundusvini 2012

Boschendal har vundet medalje igen! Først kom guldmedaljen ved Mondial Awards i Bruxelles, efterfulgt af en guldmedalje ved Sydafrikas prestigefyldte Veritas Awards 2010. Seneste medalje er ved Mundusvini 2012, hvor Boschendal 1685 Chardonnay fik sølvmedalje.

Se hele beskrivelsen her