http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Tanqueray Ten Gin PrestigeViña Laroche, Pinot Noir by Vina Laroche

Merlot del Veneto, Introl della Torre
Forstør billede


Merlot del Veneto, Introl della Torre

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 25630

Merlot

del Veneto ”Introl della Torre”

Denne vin er fremstillet af vingården Tenuta Valleselle i Bardolino ved Gardasøen og ikke langt fra Verona by i Veneto regionen i norditalien. Vingården ejes af vinhuset Casa Vinicola Tinazzi Eugenio & Figli, som er hjemhørende i den italienske badeby Lazise. Her grundlagde Eugenio Tinazzi sin virksomhed i begyndelsen af 1960’erne.

I dag er tredje generation med til at stadfæste og videreføre vinhusets fortsatte udvikling og siden starten har virksomheden udviklet sig til også at omfatte andre områder.

Casa Vinicola Tinazzi i Lazise, er i dag det administrative hovedkvarter og hjemsted for laboratorium og aftapningsfaciliteter, for alle familien Tinazzi´s mange vingårde i Italien.

Med en brede vifte af virksomheder har familien Tinazzi formået at placere sig blandt nogle af de førende vinfirmaer, som mest er kendte for høj kvalitet og har dermed automatisk skabt stor interesse for deres vine hos de internationale vininteresserede forbrugere.

Flot granatrød farve. Intens med en svag krydret duft. Varm og fyldig i smagen. Kan med fordel nydes til kraftige pasta- og kødretter.

Tinazzi har her produceret en utrolig flot og velafbalanceret merlot vin. Der kombinerer det bedste fra den klassiske merlot vin med italiens sol og varme.

Ejer: Tenta Valleselle
Land: Italien
Område: Veneto
Druesorter: 100% Merlot
Alkohol: 14%
Serveringstemp.:16-20­°C

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosé

RoséLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her