http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Marthu Cosecha SelecciónOgier Tavel Rosé

Pinot Grigio del Veneto Arnasi
Forstør billede


Pinot Grigio del Veneto Arnasi

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 39610

Har vundet GULD-medalje ved den 4. internationale Pinot Grigio konkurrence 2008

Pinot Grigio

del Veneto ”Arnasi”

Denne vin er fremstillet af vingården Tenuta Valleselle i Bardolino ved Gardasøen og ikke langt fra Verona by i Veneto regionen i norditalien.

Vingården ejes af vinhuset Casa Vinicola Tinazzi Eugenio & Figli, som er hjemhørende i den italienske badeby Lazise. Her grundlagde Eugenio Tinazzi sin virksomhed i begyndelsen af 1960’erne. I dag er tredje generation med til at stadfæste og videreføre vinhusets fortsatte udvikling og siden starten har virksomheden udviklet sig til også at omfatte andre områder.

Casa Vinicola Tinazzi i Lazise, er i dag det administrative hovedkvarter og hjemsted for laboratorium og aftapningsfaciliteter, for alle familien Tinazzi´s mange vingårde i Italien. Med en brede vifte af virksomheder har familien Tinazzi formået at placere sig blandt nogle af de førende vinfirmaer, som mest er kendte for høj kvalitet og har dermed automatisk skabt stor interesse for deres vine hos de internationale vininteresserede forbrugere.

Pinot Grigio er en drue, der giver flotte resultater i Veneto-området, og denne vin er produceret på 100% Pinot Grigio. Flot gullig farve med en hint af grønt skær. Delikat aroma og afdæmpet, men frisk og ren smag. Egnet sammen med skaldyr, grillet fisk og grønsagssuppe, men er særligt velegnet til hvidt kød, kogt fisk og frisk ost.

Ejer: Tenuta Valleselle
Land: Italien
Område: Veneto
Druesorter: 100% Pinot Grigio
Produktion: 9 tons pr. hektar, Fadlagret i 3 måneder
Alkohol: 13,5%
Serveringstemp: 8-10°C

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosé

RoséLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine