http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Vin med egen etiket

logovin - vin med din etiket

Logovin med din egen etiket er en unik metode til at profilere dit firma, din butik, et jubilæum, en begivenhed eller måske en lokal seværdighed. Mulighederne er uendelige. Kom med dine ideer, så fører vi dem ud i livet.

Bestilling og levering

Det er ganske enkelt. Du skal aftage minimum 72 flasker logovin med egen etiket, så leverer vi fragtfrit. Normalt skal vi bruge 8 dage fra skriftlig godkendelse af etiket, til vi leverer vinen.

Layout

Det eneste vi behøver fra dig er et logo eller et foto, hvorfra vor grafiske afdeling udarbejder et layout til din etiket. Det er inkluderet i prisen.
Hvis du selv vil designe etiketten, finder du vejledning til fremstilling af korrekte PDF-fil her: Vejledning til vin med egen etiket.pdf

Etiketter i fin form

Vi kan lave konturskårne etiketter i spænd­ende former og højglans til din logovin. Du behøver derfor ikke længere nøjes med en traditionel firkantet papiretiket, men kan f.eks. få etiketten med afrundede hjørner, buet i toppen, to-delt, rund eller trapez-formet. Alle flasker leveres med en standard bagetiket med beskrivelse samt stregkode.

 

 
 

Vælg mellem disse vine:

article-divider
frankrig

Frankrig

smallbottle_red

Merlot

Vinen kommer fra vinmarker der ligger tæt ved Middelhavet, og som har alle de ekstraordinære fordele, som ideel temperatur og solskinstimer, der sikrer, at druerne altid er fuldmodne.
Smuk dybrød farve, elegant, blød og fyldig smag. Bemærk: med skruelåg. ( 140040 )

smallbottle_white

Sauvignon Blanc

Vinen er dejlig frisk med megen frugt, og tilpas fylde, elegant halvtør smag, samt en berusende blomsteragtig bouquet. Bemærk: med skruelåg.( 140039 )

article-divider
italien

Italien

smallbottle_red

Negroamaro Nerosso Salento

Nerosso er fremstillet udelukkende på Negroamaro og fremtræder mørk, fyldig og særdeles blød. En ganske kort lagring på små barriques afrunder og tilfører en elegant modenhed. Den vedvarende og fyldige smag afsluttes raffineret af en lækker druesødme. En vin med stor kvalitet - perfekt til næsten enhver kødret - også krydret eller grillet. ( 29021 )

article-divider
spanien

Spanien

smallbottle_red

Ribera del Duero ”Roble” (Oak aged)

Vinen er fremstillet af 100% Tempranillo druer og har lagret 4 måneder på 225 liters 50% franske og 50% amerikanske egetræsfade.

Vinen fremstår granatrød med smukke violette kanter. Bouqeten er præget af brombær med antydninger af lakrids, ribs og vanilje. Den har et godt bid og en saftig, blød smag med elegant struktur. De magtfulde tanniner giver en lang vedvarende smag.

Velegnet til vildt, kraftigt kød, sammenkogte retter, samt gode fyldige oste. ( 24311 )

article-divider
australien

Australien

smallbottle_red

Shiraz

Denne fremragende vin er fremstillet af fuldmodne Shiraz-druer fra South Eastern Australia. Vinen er fyldig og blød med en raffineret, let krydret smag med noter af modne blommer, sorte kirsebær og lidt peber. En perfekt ledsager krydrede retter. ( 24830 )

smallbottle_white

Chardonnay

Det sydøstlige Australien byder på stort set optimale klimabetingelser for dyrkning af vin. De varme sommerdages rigelige sollys sikrer optimal modning af druerne. Fuldmodne druer er en betingelse for at fremstille ”runde”, fyldige vine uden skarpe kanter.

Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en cremet og aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus.

En rigtig lækker all-round-vin, der kan nydes ved enhver lejlighed. Bemærk: med skruelåg ( 92041 )

article-divider
chile

Chile

smallbottle_red

Cabernet Sauvignon

Fremragende fyldig vin produceret af udvalgte druer fra vinmarkerne i Central Valley i hjertet af Maule regionen i Talca, Chile. Dette rige landskab er karakteriseret ved markante, klimatiske forhold - kolde vintre og varme, solrige somre - hvilket giver vinen dens optimale kvalitet og fyldige krop. Cabernet Sauvignon har en klar dybrød farve, en dejlig bouquet af friske solbær, samt en dejlig fyldig smag med et let anstrøg af behagelig sødme. Bemærk: med skruelåg ( 26011 )

smallbottle_white

Sauvignon Blanc

Fremragende vin produceret af udvalgte druer fra vinmarkerne i Central Valley i hjertet af Maule regionen i Talca, Chile. Spændende fyldig hvidvin, der har en dejlig frisk smag, med en ganske let tørhed, der passer fint til den danske smag. Bemærk: med skruelåg ( 42011 )

article-divider
sydafrika

Sydafrika

smallbottle_red

Ruby Cabernet/Cinsault

Druerne kommer fra kystregionen Western Cape, hvor klimaet for vindyrkning er optimalt. I kældrene sker den omhyggelige udvælgelse af druerne der er med til at give vinen den helt specielle og fine karakter. Vinen er lavet hovedsagligt på druen Cinsault, hvilket giver en flot rubinrød farve, en tiltalende frugtagtig bouquet, samt en usædvanlig blød og fyldig vin med et meget ringe indhold af garvesyre. Bemærk: med skruelåg ( 26805 )

 

Login


Mød os på messen

Madvaerkstedet logo m dato

Webshop

Webshop-bestil-varer

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.09.2011 Maru Sushivin på TV2

Dopff au Moulin Maru - Sushivin

Sushivinen fik flot omtale i Go'Morgen Danmark på TV2: "Den smager dælme godt!"

Se klip fra udsendelsen
Se hele beskrivelsen her