http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Vælg mellem disse vine:

article-divider
frankrig

Frankrig

smallbottle_white

Sauvignon Blanc

Vinen er dejlig frisk med megen frugt, og tilpas fylde, elegant halvtør smag, samt en berusende blomsteragtig bouquet. Bemærk: med skruelåg.( 140039 )

article-divider
italien

Italien

smallbottle_red

Appassimento

Denne Appassimento fra Apulien, også kaldet Italiens hæl, er en intens og kraftig rødvin med masser af frugt og velintegrerede smagsnuancer af modne blommer og mørke kirsebær.
Vinen har en lang og fyldig eftersmag og er en særdeles velegnet ledsager til kraftige madretter med oksekød, samt modne oste.. ( 29022 )

article-divider
australien

Australien

smallbottle_red

Shiraz/Cabernet Sauvignon

Vinen har en flot, rød farve og en indtagende duft af moden frugt og krydderi.
Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen.
En rigtig lækker all-roundvin, der kan nydes til stort set enhver kødret. ( 92031 )

smallbottle_white

Chardonnay

Det sydøstlige Australien byder på stort set optimale klimabetingelser for dyrkning af vin. De varme sommerdages rigelige sollys sikrer optimal modning af druerne. Fuldmodne druer er en betingelse for at fremstille ”runde”, fyldige vine uden skarpe kanter.

Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en cremet og aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus.

En rigtig lækker all-round-vin, der kan nydes ved enhver lejlighed. Bemærk: med skruelåg ( 92041 )

article-divider
chile

Chile

smallbottle_red

Cabernet Sauvignon

Fremragende fyldig vin produceret af udvalgte druer fra vinmarkerne i Central Valley i hjertet af Maule regionen i Talca, Chile. Dette rige landskab er karakteriseret ved markante, klimatiske forhold - kolde vintre og varme, solrige somre - hvilket giver vinen dens optimale kvalitet og fyldige krop. Cabernet Sauvignon har en klar dybrød farve, en dejlig bouquet af friske solbær, samt en dejlig fyldig smag med et let anstrøg af behagelig sødme. Bemærk: med skruelåg ( 26011 )

smallbottle_white

Sauvignon Blanc

Fremragende vin produceret af udvalgte druer fra vinmarkerne i Central Valley i hjertet af Maule regionen i Talca, Chile. Spændende fyldig hvidvin, der har en dejlig frisk smag, med en ganske let tørhed, der passer fint til den danske smag. Bemærk: med skruelåg ( 42011 )

usa

USA, Californien

 smallbottle_red  

Zinfandel

Dry Creek Valley anses for at være Zinfandels højborg i Amerika. Her er varmt om dagen og køligt om natten, hvilket giver saftige vine med god syre, og toner af peber og brombær. Det er en medium fyldig rødvin, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag. ( 26807 )

 

Login


Webshop

Webshop-bestil-varer

Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine