http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Vælg mellem disse vine:

article-divider
frankrig

Frankrig

smallbottle_red

Merlot

Vinen kommer fra vinmarker der ligger tæt ved Middelhavet, og som har alle de ekstraordinære fordele, som ideel temperatur og solskinstimer, der sikrer, at druerne altid er fuldmodne.
Smuk dybrød farve, elegant, blød og fyldig smag. Bemærk: med skruelåg. ( 140040 )

smallbottle_white

Sauvignon Blanc

Vinen er dejlig frisk med megen frugt, og tilpas fylde, elegant halvtør smag, samt en berusende blomsteragtig bouquet. Bemærk: med skruelåg.( 140039 )

article-divider
italien

Italien

smallbottle_red

Appassimento

Denne Appassimento fra Apulien, også kaldet Italiens hæl, er en intens og kraftig rødvin med masser af frugt og velintegrerede smagsnuancer af modne blommer og mørke kirsebær.
Vinen har en lang og fyldig eftersmag og er en særdeles velegnet ledsager til kraftige madretter med oksekød, samt modne oste.. ( 29022 )

article-divider
spanien

Spanien

smallbottle_red

Ribera del Duero ”Roble” (Oak aged)

Vinen er fremstillet af 100% Tempranillo druer og har lagret 4 måneder på 225 liters 50% franske og 50% amerikanske egetræsfade.

Vinen fremstår granatrød med smukke violette kanter. Bouqeten er præget af brombær med antydninger af lakrids, ribs og vanilje. Den har et godt bid og en saftig, blød smag med elegant struktur. De magtfulde tanniner giver en lang vedvarende smag.

Velegnet til vildt, kraftigt kød, sammenkogte retter, samt gode fyldige oste. ( 24311 )

article-divider
australien

Australien

smallbottle_red

Shiraz/Merlot

Vinen har en flot, rød farve og en indtagende duft af moden frugt og krydderi.
Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen.
En rigtig lækker all-roundvin, der kan nydes til stort set enhver kødret. ( 92031 )

smallbottle_white

Chardonnay

Det sydøstlige Australien byder på stort set optimale klimabetingelser for dyrkning af vin. De varme sommerdages rigelige sollys sikrer optimal modning af druerne. Fuldmodne druer er en betingelse for at fremstille ”runde”, fyldige vine uden skarpe kanter.

Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en cremet og aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus.

En rigtig lækker all-round-vin, der kan nydes ved enhver lejlighed. Bemærk: med skruelåg ( 92041 )

article-divider
chile

Chile

smallbottle_red

Cabernet Sauvignon

Fremragende fyldig vin produceret af udvalgte druer fra vinmarkerne i Central Valley i hjertet af Maule regionen i Talca, Chile. Dette rige landskab er karakteriseret ved markante, klimatiske forhold - kolde vintre og varme, solrige somre - hvilket giver vinen dens optimale kvalitet og fyldige krop. Cabernet Sauvignon har en klar dybrød farve, en dejlig bouquet af friske solbær, samt en dejlig fyldig smag med et let anstrøg af behagelig sødme. Bemærk: med skruelåg ( 26011 )

smallbottle_white

Sauvignon Blanc

Fremragende vin produceret af udvalgte druer fra vinmarkerne i Central Valley i hjertet af Maule regionen i Talca, Chile. Spændende fyldig hvidvin, der har en dejlig frisk smag, med en ganske let tørhed, der passer fint til den danske smag. Bemærk: med skruelåg ( 42011 )

 

Login


Webshop

Webshop-bestil-varer

Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".