http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Cremant de Loire, Royal Grande Reserva, AckermanAsti Spumante, Zonin

Boschendal Pavillion Shiraz Rosé
Forstør billede


Boschendal Pavillion Shiraz Rosé

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 46620

Boschendal

Pavillion Shiraz Rosé, Sydafrika

Meget få steder i verden kan man påstå at have alt, hvad en vinelsker kunne ønske. Boschendal er et sådant unikt sted. Kun en times kørsel fra Cape Town ligger denne pragtfulde ejendom i den pitoreske Groot Drakenstein dal. En sand fest for sanserne, der skyldes en stolt vintradition tilbage fra det 17. århundrede.

Pavillon Shiraz Rosé er en laksefarvet rosévin, fremstillet af håndplukkede Shirazdruer, hovedsagligt fra områderne Paarl og Franschoek. Druerne modnede gennem 2009 frem til høsten, der varede fra slutningen af februar til slutningen af marts.

Efter presningen af druerne havde mosten skindkontakt i 2 til 4 timer for at udtrække den røde farve. Mosten er herefter gæret ved en temperatur på mellem 13 og 15°C.

Boschendal Pavillion Shiraz Rosé har en elegant frisk smag, der gør den velegnet til både apéritif og lette retter.

Land: Sydafrika
Område: Paarl og Franschoek
Ejer: Boschendal
Årgang: 2012
Type: Rosévin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Druesammensætning: 100% Shiraz,
Høst: Håndplukket
Gæring: Temperaturkontrolleret ved 13-15°C
Alkohol: 13 %
Restsukker: 5,5 g/ltr.
Anbefalet serveringstemp.: 8-10°C

pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen




Login






Årets Jagtvin

jagtvin2012_166x251

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her