http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bouchard Aîné & Fils Cuvée Bouchard Rouge de FranceChâteau Les Martins

Château des Alouettes Rouge
Forstør billede


Château des Alouettes Rouge

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 22220

Château des Alouettes Rouge

Costières de Nîmes

Château des Aluoettes ligger i landsbyen Générac ca. 12 km fra Nîmes. Navnet Aluoettes betyder lærke og stammer tilbage fra starten af 1900-tallet, hvor utallige jagtselskaber blev afholdt i de vildt-rige vinmarker omkring slottet.

Slottet ejer mere end 20 ha vinmarker som har været i Larguier-familiens eje gennem flere generationer.

Druerne høstes når de er helt modne, hvorefter de straks udblødes. Gæringen varer 18-20 dage under nøje temperaturkontrol, for at udtrække flest mulige aromatiske elementer. Når den malolaktiske gæring er overstået, skilles kvasen fra og druesorterne blandes. Herefter ligger vinen og modner i tanke i 8 måneder.

Farven er glødende dybrød og aromaen er kraftfuld med violette og røde frugter samt laurbær. Smagen er frugtagtig og fyldig med en særdeles velafbalanceret blød eftersmag.

Land: Frankrig
Område: Costières de Nîmes
Areal: Over 20 ha
Jordbund: Store runde sten og en undergrund af lerholdig kalksten.
Druesorter: 75% Syrah og 25% Grenache
Alkohol: 13,5%
Serveringstemp: 18°C

pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen



flere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

Rosévin



Login






Mød os på messen

Madvaerkstedet logo m dato

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her