http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sauterne & lignende

intro_sauterne

Dessertvine er ofte søde hvidvine med et sukkerindhold på mere end 30-40 g pr. liter.
Jo sødere desserten er, des sødere bør vinen være.

Dessertvin laver man næsten overalt i verden, hvor der dyrkes druer og metoderne til at lave dessertvin er måske de mest forskelligtartede og varierede overhovedet. Der kan enten tilsættes alkohol eller mosten kan køles ned for at stoppe gæringen tidligt og bevare en restsødme. Andre dessertvine, laves på senthøstede og/eller ædelrådne druer, hvor sukkerindholdet ofte er så højt, at en del slet ikke kan omsættes til alkohol. Endnu andre laves på tørrede druer. Dette giver en stor variation indenfor dessertvine.



Rækkefølge:
Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34111
Str: 0.500 ltr. | stk. pr. ks.


La Bascula Casta Diva Moscatel

Decanter World Wine Awards 2010: COMMENDED



Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34540
Str: 0.500 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34040
Str: 0.375 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34530
Str: 0.750 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34520
Str: 0.750 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34020
Str: 0.750 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34021
Str: 0.750 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34711
Str: 0.500 ltr. | stk. pr. ks.


Produktdetaljer ->>
Varenr.: 34030
Str: 0.750 ltr. | stk. pr. ks.



  • «« Start
  • « Forrige
  • 1
  • Næste »
  • Slut »»


Vis #  
Resultater 1 - 9 af 9

Login






Årets Jagtvin

jagtvin2012_166x251

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her