http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Carta Vieja Sauvignon BlancChâteauneuf du Pape Rouge, Cuvee Exceptionnelle

Willunga 100 Cabernet/Shiraz
Forstør billede


Willunga 100 Cabernet/Shiraz

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 28860

Willunga 100

Cabernet-Shiraz

McLaren Vale betragtes som et af de bedste steder i Australien til dyrkning af druer til rødvin. Vinene i serien er navngivet efter det gamle udtryk ”hundred”, der brugtes som officiel betegnelse for landsbyer der havde vokset sig så store, at hund­rede eller flere indbyggere boede der. Træet på etiketten, er et River Red Gum træ (eukalyptus) og var over 100 år gammelt da man første gang plantede vinstokke her i 1840.

Vinmageren bag Willunga 100 er den unge og fremad-stormende Steve Pannel, der af førende kritikere betragtes som en ægte ”rising star” i branchen. Han formår, at skabe vine, der på en gang er tro mod områdets terroir og samtidigt har et moderne og udtryksfuldt snit med fokus på frugt og friskhed.

Firmaet råder over nogle af områdets bedste Cabernet Sauvignon-marker beliggende i en anelse køligere klima end gennemsnittet. Det sikrer en elegant tilstedeværelse af sortens aromaer af solbær og mynte. Most fra forskellige parceller er gæret hver for sig, for at vinmageren kan ramme præcis den smag og stil, han ønsker. Cabernet Sauvignon giver vinen sin frugt og elegante aroma, mens Shiraz-andelen tilføjer fylde og krydderi. En kort lagring på fransk og amerikansk eg tilfører noter af cedertræ og vanille. Den udtryksfulde og ”saftige” stil gør vinen til den perfekte ledsager til grillstegt oksekød og krydrede gryderetter.

Ejer: Willunga 100
Land: Australien
Område: McLaren Vale
Druesorter: 70% Cabernet Sauvignon, 30% Shiraz
Alkohol: 14%

Trophy ”The Best Cabernet Blend” McLaren Vale Wine Show 2015 (årg. 2014)

Silver medal Decanter World Wine Awards 2008

Silver medal IWC 2008

pdf-icon

Video: Kate Day fortæller om Willunga 100 Cabernet Shiraz
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

28.03.2012 DGB awarded

Det sydafrikanske kooperativ DGB er blevet hædret med den prestigefyldte Green Award 2012 af det engelske Magasin "Drinks Business"

Læs mere...