http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Finca Las Virtudes, Cabernet SauvignonCarta Vieja Sauvignon Blanc

Willunga 100 Viognier
Forstør billede


Willunga 100 Viognier

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 43850

Matt Skinner anbefalede Willunga 100 Viognier i
”The Sunday Life Magazine”den 18. juli 2010

”While the acidity in most wines will only make spicy food taste spicier, the low natural acidity of white variety Viognier makes it well worth a look. This is a terrific example where a restrained nose of dried apricot and orange blossom, makes way for a beautifully balanced mouthful of wine. Drink it with spicy tomato and bacon soup.”

Willunga 100

Viognier

McLaren Vale betragtes som et af de bedste steder i Australien til dyrkning af druer til rødvin. Vinene i serien er navngivet efter det gamle udtryk ”hundred”, der brugtes som officiel betegnelse for landsbyer der havde vokset sig så store, at hundrede eller flere indbyggere boede der.

Vinmageren bag Willunga 100 er den unge og fremad-stormende Steve Pannel, der af førende kritikere betragtes som en ægte ”rising star” i branchen. Han formår, at skabe vine, der på en gang er tro mod områdets terroir og samtidigt har et moderne og udtryksfuldt snit med fokus på frugt og friskhed.

Viognier kendes bedst fra de fornemme og bekostelige Condrieu-vine fra Rhône. Druen er imidlertid ved at vinde indpas hos dygtige vinmagere i varmere klimaer. Druesorten anerkendes som en af de mest intense og aromatiske hvidvinsdruer og det stiller store krav til vinmagerens evner. Steve Pannel har formået at få det allerbedste ud af den: Vinen nærmest praler med aromaer af ferskner, abrikoser og blomster og imponerer efterfølgende med en ”sprød” og velstruktureret smag og en helt præcis syre. En på én gang nærværende og yderst elegant vin, der klæder krydrede retter fra Thaikøkkenet og udtryksfulde tilberedninger af fisk og skaldyr.

Ejer: Willunga 100
Land: Australien
Område: McLaren Vale
Druesorter: 100% Viognier
Alkohol: 14%

pdf-icon

Video: Kate Day fortæller om Willunga 100 Viognier
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine