http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Stolichnaya GoldSure Fisk Sour Apple

Willunga100 The Tithing Grenache
Forstør billede


Willunga100 The Tithing Grenache

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 28870

Willunga100

The Tithing Grenache

McLaren Vale betragtes som et af de bedste steder i Australien til dyrkning af druer til rødvin. Vinene i serien er navngivet efter det gamle udtryk ”hundred”, der brugtes som officiel betegnelse for landsbyer der havde vokset sig så store, at hundrede eller flere indbyggere boede der.

Begrebet Tithing stammer fra en gammel engelsk opdeling af militær eller regering, hvor en ”Hundred” bestod af ti mindre grupper. Hver gruppe kaldtes en ”Tithing” (= tiendedel).

Willunga 100 har overført begrebet til deres vinproduktion, således at en afgrænset andel (Tithing) af druerne i området (Hundred) med Grenachestokkene anvendes til denne vin. The Tithing Grenache fremstilles kun i de allerbedste årgange.

Druerne fra de usædvanligt gamle stokke giver vinen en koncentreret kirsebæraroma med kraftfulde krydrede toner. Vinen har en lang og blivende frugtagtig smag med moden, vedholdende tannin.

Vinmageren bag Willunga 100 er den unge og fremad-stormende Steve Pannel, der af førende kritikere betragtes som en ægte ”rising star” i branchen. Han formår at skabe vine, der på en gang er tro mod områdets terroir og samtidigt har et moderne og udtryksfuldt snit med fokus på frugt og friskhed.

Ejer: Willunga 100
Land: Australien
Område: McLaren Vale
Jordbund: En kombination af lyse sandjorde og mørke jordarter bidrager til udsøgt aroma og fyldig tannin.
Druesorter: 100% Grenache
Produktion: Druerne håndplukkes for at sikre en enestående kvalitet. Vinen lagres 9 måneder i franske egetræsfade for at tilføje yderligere kompleksitet.
Alkohol: 14,5%

pdf-icon

Video: Kate Day fortæller om The Tithing Grenache fra Willunga 100
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!