Historien om Excellent Wine A/S begynder i 1920 og kunne i 2020 fejer 100 års jubilæum. Excellent Wine A/S er et 100% danskejet vinimport firma. Excellent Wine er i dag en specialiseret full service vin og spiritus. Vi tilbyder et bredt fast sortiment af kvalitetsvine fra hele verden. 90% af vores sortiment er af egen import, da vi foretrækker at handle direkte med producenterne. Alle produkter bliver nøje udvalgt og smagt af vores eget smagspanel.Vi har gennem årene indgået agent- og eneretsaftaler med anerkendte udenlandske vinproducenter. Ligeledes holder vi os konstant opdateret ved bl.a. at deltage i messer samt ved at opretholde en kontinuerlig kontakt med vores producenter.
 

Hos Excellent Wine vægter vi langsigtede og værdiskabende aftaler og relationer med vores samarbejdspartnere. Vores størrelse gør os agile og fleksible, hvilket ligeledes bidrager til et gnidningsløst samarbejde, hvor den gode relation fordres. Vores engagerede konsulenter servicerer vores kunder over hele landet. Vi er totalleverandør indenfor vin og spiritus.
 
VI TILBYDE FØLGENDE SOM FORDEL TIL JERES BUTIKKER:

· General rabat på 15% på vin.     
· Bredt udvalg i egen importeret spiritus til god priser.   
· Løbende tilbud på vine afstemt med sæsonen.  
· Bestilling via login på excellentwine.dk
· Besøg af vores konsulenter.
· Fragtfri levering ved ordre over 3.000,-  
· 14 dage kredit – via Leverandør service

 
Billede 1

RØDVIN

ROSÈVIN

HVIDVIN

MOUSSERENDE VIN

JUL

ØL

CHOKOLADE

Butikkerne køber gennem EW som lagerfører det aftalte sortiment, butikkerne køber til Chokolade Fabrikkens engrospriser (som liste i fik med hjem). EW får for denne ydelse 10% i rabat fra Chokolade Fabrikken. Der laves i samarbejde med Chokolade Fabrikkens kampagne passende til årstiden, herunder julekalender. 

Alle chokolade produkter leveres i hele kolli. 

SPECIALITETER

PAPIRVARER & EMBALLAGE