Header

Excellent Gaveshop

Excellent Gaveshop tilbyder spændende og eksklusive gaveløsninger, så du har har mulighed for at give en gave som udstråler kvalitet, en gave der vil bliver værdsat til enhver tid.

Du kan få oprettet dine egen valgshop, så dine medarbejder selv kan vælge sin gave efter forudbestemte kategorier.

Der er mulighed for at sammensætte gaverne på kryds og tværs af kategori efter ønske, så du kan give dine medarbejdere præcis, det du synes de fortjener.

Der vil altid være mulighed for rådgivning fra vores konsulenter, som vil være behjælpelige gennem hele forløbet.

VALGGAVESHOP

Giv medarbejderen mulighed for selv at vælge sin gave. Vi hjælper gerne med at udarbejde jeres helt egen gaveshop. Kontakt os gerne for sparring og vejledning. Giv medarbejderen mulighed for selv at vælge sin gave. Vi hjælper gerne med at udarbejde jeres helt egen gaveshop. Kontakt os gerne forsparring og vejledning.

Valggaveshop billede 1
Valggaveshop billede 2

KVALITETS BRANDS

Vi samarbejde med flere anerkendte brands, blandt andet Fiskars, Georg Jensen, Royal Copenhagen, Rosendahl Group, Georg Jensen Damask, Stelton og Eva Solo.

Brands billede

Gavekatalog

Tag et kig i vores flotte gavekatalog og bliv inspireret. Kataloget er et udpluk af gaver i de forskellige kategorier, men der bliver hele tiden tilføjet nye. For at se alle produkter så hop ind på excellentgaveshop.dk