ON TAP 

Vores samarbejde med Siefert gør vi kan lever high kvalitet vin- og Cocktails på fustage, samt installerer og vedligeholder on-tap haner hos restaurationer, kultur og event steder i hele landet.

Tør og let mousserende vin, som har en strågylden farve, der giver diskrete flora noter med et lille tvist af lime og fremstillet efter charmat metoden. Nyd det rene glas eller brug den Spritzer drinks.

Yderst let drikkelig og frisk hvidvin, der har noter af limefrugter og blomster. Flot guldfarvet krop med en bouquet af frisk græs og citrusfrugter.

En blød, men stadig frugtig vin på fustage. Skinnede rubinrød farve med en vedholdende bouquet af træ, solbær og krydderier.

Vinen er domineret af røde bær, men stadig tør og læskende. Den kendte sangiovese drue giver en lækker bouquet af jordbær og hindbær samt tilfører et flot lyserødt skær i vinen.

FORDELE VED VIN PÅ FUSTAGE

 

 

BÆREDYGTIGHED

Vores vinfustager på 20 og 24 liter indeholder, hvad der svarer til 27 og 32 flasker vin. Derved transporterer vi over 40% mere vin pr. palle i forhold til konventionel flaskevin. Yderligere gør det, at vi kan pakke mere dejlig vin på ladet, hvilket resulterer i mindre kørsel.

Alt i alt en betydelig CO2 reduktion fra vinbonde til vingane. Vores engangsfustager består af min. 30% allerede genanvendt plastik. Ydermere er fustagerne lavet af 100% PET-plastik, der er let genbrugeligt, ved korrekt afskaffelse.

Alt dette kombineret med, at vi også udbyder dejlig økologisk vin, er vin på fustage en virkelig miljø bæredygtig tilgang til vinsalg.

COCKTAILS PÅ FUSTAGE

FORDELE VED COCKTAILS PÅ FUSTAGE

1. Nem udskænkning: Selv den mest novice bartender kan nu servere friske cocktails, der smager ens hver gang. 

2. Tidsbesparelse: Hurtigere udskænkning vil resultere i mere salg og mindre ventetid. Vores ready-to-drink cocktails kan hurtigt og let serveres, så køen i baren reduceres.

3. Energi- og pladsbesparelse: Ved at benytte vores fustager undgår du flasker i baren, på køl og på lager. 

COCKTAILS ON TAP: Vi installerer haner, hvorfra vores cocktails kan løbe igennem.

SPIRITUS FRA POPULÆRE BRANDS: Alle vores drinks er lavet på de originale råvarer, så der er mulighed for kickback fra spiritus importørerne.