Lanson

Lanson blev grundlagt i 1760 af François Delamotte og er dermed et af de ældste champagnehuse. Man valgte at anvende Malteserkorset som kendetegn i logoet, da sønnen Nicolas-Louis Delamotte var ridder af Malteser ordenen. I 1970’erne besluttede Victor Lanson kun at fremstille Champagne efter den traditionelle metode uden malolaktisk gæring. Processen uden malolaktisk gæring garanterer en helt unik friskhed i champagnen og lader druernes oprindelige aroma udvikle sig helt perfekt.

Druerne i Lanson Green Label Champagne, er nøje udvalgt blandt jordarealer, der er certificeret til biodynamisk landbrug. Markerne er beliggende på tværs af nogle af husets hektar i Verneuil, i hjertet af Marne Valley. Disse marker kræver særlig opmærksomhed og omhyggelig pleje.

Green Label vinen er akkrediteret med mærkerne AGRICULTURE BIOLOGIQUE i Frankrig og Europa, og BIOSUISSE i Schweiz. Demeter (uafhængigt certifikat) til biodynamisk vinproduktion har akkrediteret druerne på vingårdens marker.

Disse certificeringer er kendt for at være blandt de strengeste i Europa. Vine fremstillet af druer dyrket ved hjælp af biodynamisk vindyrkning er certificeret organisk af ECOCERT FR-BIO-01.

Lanson
Billede 1