Vine

Zöhrer Sand 1 Rosé

46010
Fisk, lys
Fisk, lys
Fjerkræ
Fjerkræ
Salater
Salater
Svinekød
Svinekød

Skala

Beskrivelse

Zöhrer Sand 1 Rosé

Østrig

Vinhuset Zöhrer har rødder helt tilbage til Babenberger dynastiet i omkring år 1300 hvor den tyske Kong Albrecht 1. uddelte landbrugsjord, skove og vinmarker til sine 20 mest trofaste tilhængere. De 20 godsejere og deres efterkommere passede herefter jordlodderne i fælleskab. I 1923 blev markerne fordelt mellem de 20 ejere, og i dag er der kun 3 af disse tilbage, heriblandt familien Zöhrer.

Zöhrer har ialt 14 hektar vinmarker i forskellige områder, beplantet med Grüner Veltliner, Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Chardonnay, Rivaner og Gelber Muskateller, samt med de røde sorter som Zweigelt, Blauer Portugieser, Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir. Vingården er flere gange kåret som en af Østrigs bedste vingårde.

I november 2011 er vinhuset Zöhrer blevet belønnet med ”Golden Lion Award” af den østrigske Sommelier Union og er blevet udvalgt som ”Newcomer of the Year” for den bedste kvalitet i hele vinhusets sortiment i 2011.

Denne læskende rosévin byder på en fyldig og frugtig smag, som med sin blanding af druerne Zweigelt, Cabernet Sauvignon og Merlot er en sand fornøjelse til lyst fisk, svinekød, grøntretter eller blot som aperitif.

Bouqueten er frisk og sommerlig og smagen domineres af modne kirsebær, solbær og en anelse jordbær.

Information

Land
Østrig
Region
Niederösterreich
Distrikt
Kremstal
Årgang
2020
Alc %
12,5
Lukning
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Cabernet Sauvignon
- Merlot
- Zweigelt
Anvendelse
- Fisk, lys
- Fjerkræ
- Salater
- Svinekød
Drueandel
- Cabernet Sauvignon 25%
- Merlot 25%
- Zweigelt 50%
Potentiale
- 1-3 år
- Drikkeklar
Skala hvidvin
Tør
Download som PDF

Vinhandel i Danmark

Excellent Wine er din vin leverandør i Danmark. Vi har over 100 års erfaring som dansk vinleverandør, og sætter en dyd i, at finde de bedste vine i hele verden, så du får den bedste vin til din forretning. Som vinleverandør i Danmark er du sikret en høj service og hurtig levering, så du altid har vin på hylderne i din forretning. Skal vi være din vin leverandør i Danmark, så kan du altid kontakte os, så hjælper vi dig med at finde de rigtige vine.

Vin grossist i Danmark

Hos Excellent Wine sælger vi kun vin engros. Det betyder, at vi kun sælger direkte til andre forretninger. Som vin grossist i Danmark er vores mål at være den bedste vin grossist på markedet. Derfor finder vi altid de bedste vine, så din forretning har noget specielt at tilbyde dine vinkunder. Vi har over 100 års erfaring som vingrossist i Danmark, og har derfor også den erfaring der skal til for, at hjælpe dig med at finde de helt rigtige vine. Skal vi være din vingrossist i Danmark så kan du altid kontakte os.