http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Château des Alouettes BlancImperdibile Wild Botanical Tonic

Cles des Ducs V.S.O.P.
Forstør billede


Cles des Ducs V.S.O.P.

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 67010

Cles des Duc Armagnac V.S.O.P.

Frankrig

Armagnac er den ældste type af druebaseret brændevin i Frankrig, hvis historie går helt tilbage til 1400-tallet, hvilket er omkring 200 år længere tilbage end Cognacs historie.

Cles des Ducs produceres efter de store Armagnac traditioner ved Panjas i hjertet af Armagnac. Efter destillationen lagres produktet på traditionelle egetræsfade, hvilket sikrer en udveksling af ilt og alkohol. Fadlagringen foregår i fugtige kældre som letter frigørelsen af aromaer i træet. Efter modning på fad sammensætter kældermesteren et blend i overensstemmelse med ”Appellation Controlee” kravene for Armagnac. Resultatet er en sublim Armagnac, værdsat af kendere som en enestående kombination af perfektion, lidenskab og tålmod. Det kan således ikke undre, at Cles des Ducs er den mest solgte armagnac i verden.

Cles des Ducs V.S.O.P. er en velafbalanceret rund og varm armagnac. Den er i besiddelse af en rig karakter som en gammel armagnac.

Farven er tiltalende gylden og klar med en antydning af rav. Duften er harmonisk med aromaer af bl.a. svesker, rosiner og frisk frugt.  Smagen er afrundet med god balance mellem smag og alkohol. Cles des Ducs V.S.O.P. har en lang finish.

Cles des Ducs V.S.O.P. kan nydes ren eller som ingrediens i drinks.

Ejer: Cles des Ducs
Land: Frankrig
Område: Armagnac
Druesorter: Ugni Blanc (for struktur og fylde), Piquepoul (for en blomster- og frugtagtig aroma), Colombard (druen giver en rig, raffineret aroma under modningsprocessen)
Produkton: Clés des Ducs V.S.O.P. er en blanding af eaux-de vie som har lagret minimum 6 år efter destilleringen. Den ældste eaux-de-vie i Clés des Ducs VSOP er 12 år gammel.
Alkohol: 40%

pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen




Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

 

05.12.2011 Medaljer til Chile

Sølvmedaljer til Carta Vieja

Carta Vieja Chardonnay Prestige og
Carta Vieja Cabernet Sauvignon Ltd. Release fik begge en flot sølvmedalje ved
Concours Mondial de Bruxelles Chile 2011