Produkter

Menicucci Ginesia Pecorino Bianco IGP

39550
Fisk, fed
Fisk, fed
Fisk, lys
Fisk, lys
Fjerkræ
Fjerkræ
Skaldyr
Skaldyr

Skala

Beskrivelse

Menicucci, Ginesia Pecorino Terre di Chieti
Antonio Menicucci plantede sine første vinstokke i 1970 i Ortona og nu tre generationer senere føres arven videre.

Menicucci producerer en bred vifte af unikke økologiske vine, lige fra de frugtfyldte til traditionelle hvide og røde varianter. Kærligheden og passionen for at lave gode vine forpligter til at levere overlegen kvalitet. Kontinuerlig innovation har bragt Menicucci op blandt Italiens mest beundrede vin brands.

Menicuccis vine har hver sin historie. Historier med charme der bringes til live gennem tæt samarbejde med kunstnere og grafiske designere, der skaber unikke etiketter.

Etiketterne til Ginesia vinene er lavet af kunstneren Lorenzo Pisani, der har en særlig lidenskab for digital kunst. Lorenzo bruger følelser og tanker til at lede sit kunstværk. Ginesia er skabelsen af verden, og illustreres på etiketten i de mange farver der i spiralform danner en perfekt cirkel - vores verden. Farverne på etiketterne repræsenterer forskellige tidspunkter. Montepulciano bringer minder om blomster og skønhed. Cerasuolo viser solen og vores ”lette” dage på jorden og Pecorino viser naturen - den grønne jord og alle de levende væsner.

Ginesia Pecorin har en levende og klar, strågul farve og en aroma med hint af hvide blomster, lyse frugter, æteriske overtoner toppet med en finish af mandel. Særdeles velstruktureret med en god vedholdenhed og balance.

Velegnet til alt godt fra havet, svampe og lyst kød.

90 point - Luca Maroni for The Best Italian Wines 2021

Information

Land
Italien
Region
Abruzzo
Distrikt
Orsogna
Årgang
2021
Alc %
13,5
Lukning
Korkprop
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Pecorino
Andet
Økologisk
Anvendelse
- Fisk, fed
- Fisk, lys
- Fjerkræ
- Skaldyr
Drueandel
- Pecorino 100%
Potentiale
- 1-3 år
- Drikkeklar
Skala hvidvin
Halv tør
Download som PDF