http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Cuba Passion VodkaCherry Heering

Dopff au Moulin Cremant D'Alsace Cuvée Julien Brut
Forstør billede


Dopff au Moulin Cremant D'Alsace Cuvée Julien Brut

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.375 ltr.

Varenr: 51002

Dopff au Moulin Crémant d’Alsace
Cuvée Julien Brut

Det var den innovative Julien Dopff der i starten af 1900-tallet fik demonstreret „methode champagnoise” og herefter forskede i to år, hvilket frembragte forløberen til en helt ny type vin: Cremant d’Alsace. Appellationen Cremant d’Alsace blev oprettet i 1976.

Druerne til denne vin er håndplukket fra marker omkring Riquewihr og Colmar. Vinmarkerne består af veldrænet lys sandet jord.

Druerne presses hele og begrænses til 100 liter most fra 150 kg druer. Den første gæring foregår i temperaturkontrollerede ståltanke., og den anden gæring foregår i flasken. Computerstyrede gyropaletter styrer ”remuage”-processen hvor flaskerne i faste intervaller roteres og vippes for at samle gærresterne, der herefter fjernes (dégorgement)  efter 18 måneder.

Vinen har en lys gylden stråfarve, med en jævn strøm af fine bobler. Aromaen er fyldig og blomsteragtig. Smagen er tør, fyldig, og elegant mousserende med god længde.

Cuvée Julien er en dejlig frisk mousserende vin der er let at drikke. Ideel som aperitif eller til et glas ved festlige lejligheder.

Ejer: Dopff au Moulin
Land: Frankrig
Område: Alsace
Druesorter: 50% Pinot Blanc og 50% Auxerrois
Alkohol: 12%
Restsukker:  7 g/ltr.

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!