http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hospices De Beaune Pommard Billardet 2016Jameson Irish Whiskey

Le Morette Serai Rosso
Forstør billede


Le Morette Serai Rosso

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 25930

Serai Rosso

Le Morette

Valerio Zenato vineriet ligger på den smalle stribe land mellem den sydlige del af Gardasøen og Frassinosøen. Jorden i dette område finder sin oprindelse i Garda-gletcheren, som for millioner af år siden skabte Gardasøen. Jorden har en god saltholdighed pga. de rige mineralske aflejringer i leret. Klimaet er mildt pga. Garda-søen, som begrænser varmesvingningerne igennem året, hvorved der især skabes et gunstigt mikroklima for dyrkningen af vinranker og oliventræer.

Vinen er resultatet af en omhyggelig vinfremstilling af druerne, som har forskellig modningstid. Merlot modner tidligere en Cabernet og Corvina og presning og gæring udføres derfor separat for hver druetype.

Dyb rubinrød farve med lilla nuancer. Duften domineres af solbær, blomme, rabarber, timian og en strejf vanilje. Vinen har dybde, men er ikke videre kompleks. Smagen bærer præg af solbær, blomme, rabarber, vanilje og slutter med lidt florale noter som minder om rosmarin/timian. Vinen har ingen bitterhed, og må betegnes som frisk og let. Syren er behagelig, men kræver mindre kraftige retter, som fjerkræ, pasta med flødesauce, koldt kød o.l..

Land: Italien
Område: Veneto
Ejer: Valerio Zenato
Årgang: 2014
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Vinstokke: 4.200 vinstokke pr. ha. Guyot opbindning
Druesammensætning: Cabernet, Merlot & Corvina
Høst: Druerne håndplukkes sidst i september
Lagring: Vinen modner i ståltanke, mens en del af vinen lagres 6 måneder i 500 liters egetræsfade. Minimum 2 måneders flaskelagring.
Alkohol: 13 %
Anbefalet serveringstemp.: 15-16°C

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

 

24.07.2014 Aurora blandt Verdens bedste vine!

Aurora Moscatel nr. 56 af verdens bedste vine!

Aurora Moscatel er blevet placeret som nr. 56 af de 100 bedste vine i verden, og er den højest placerede brasilianske vin på listen! Vinen er desuden den næstbedste mousserende vin (eksklusive champagne) på listen.

Det er ”World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits” (WAWWJ) der har udarbejdet listen på baggrund af 51.617 medaljer uddelt i 75 internationale konkurrencer i 67 lande.

Se hele listen på www.wawwj.com