Salgs- og leveringsbetingelser – erhvervsdrivende

 

Salg af fysiske varer via nettet.

Købsbetingelserne gælder for erhvervsdrivendes køb af varer på www.excellentwine.dk. Siden ejes og drives af:

 

Excellent Wine A/S
CVR-nr. 27229794
Industriparken 16
7400 Herning
Tlf. 97125777
wine@excellentwine.dk

Betaling

Varer bestilt i webshoppen leveres og betales i henhold til gældende samhandelsaftale mellem Excellent Wine A/S og kunden.

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Faktura, VISA/Dankort, MasterCard, Visa Electron & MobilePay.

Ved betaling med Mastercard Debit & Visa Electron, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Beløbet trækkes, når varen afsendes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Har du spørgsmål eller er i tvivl vedrørende ovenstående, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 12 57 77  eller på wine@excellentwine.dk

Bestilling

Det er kun muligt for erhvervskunder at foretage en bestilling i webshoppen. Det kræver desuden, at du er oprettet som kunde hos Excellent Wine A/S. Kontakt os venligst på wine@excellentwine.dk eller ring til os på: 97 12 57 77

Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark.

Vi tilbyder levering med Post Nord.

Vi tilbyder gratis levering i Danmark ved køb for over 2500 kr.

Du kan se vores leveringspriser her.

Ordrer modtaget før kl. 12.00 vil blive afsendt samme dag. Du kan forvente at modtage varerne 1-3 dage efter, at de er afsendt.
 

Priser

For at se priser skal du været logget ind. Alle priser er ekskl. 25% moms.
Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Fortrydelsesret - erhvervskunder

Excellent Wine A/S yder ikke fortrydelsesret til erhvervsdrivende (B2B).

Mulighed for at returnere varer

Aftalen er bindende og varer tages ikke retur, medmindre det på forhånd er aftalt med salgskontoret. Hvis der er indgået en aftale om returnering af varerne, er det en betingelse for returnering, at varerne tilbageleveres til Excellent Wine i ubrudt emballage og ubeskadiget stand, indenfor 30 dage.

Bestillingsvarer, varer der ikke er i Excellent Wines faste sortiment, er undtaget og tages ikke retur. Returfragten vil blive debiteret på kreditnotaen. Sampak-gaver tages kun undtagelsesvis retur efter aftale.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. 

Du skal undersøge varen, når den bliver leveret. Hvis du vil påberåbe dig en mangel, skal du reklamere over manglen straks efter, at du har opdaget eller burde have opdaget manglen. Hvis varen har en mangel, forbeholder vi os ret til at foretage omlevering til en mangelfri vare, der lever op til det aftalte. Kan det ikke ske inden rimelig tid, har du ret til et afslag i prisen eller at få købesummen tilbagebetalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige returomkostninger.

Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Send varen forsvarligt emballeret.

 

Returvarer sendes til:

Excellent Wine A/S

Industriparken 16, Lind

7400 Herning

Force majeure

I tilfælde af at levering, rettidig levering eller mangelfri levering, bliver hindret eller forsinket af begivenheder udenfor Excellent Wines kontrol, herunder men ikke begrænset til arbejdskonflikt, driftsforstyrrelser, transportvanskeligheder eller anden tredjemands svigt, herunder en Leverandørs eller producents insolvens, eller lignende, kan Excellent Wine ansvarsfrit udskyde levering eller helt eller delvist annullere Købers ordre efter eget valg ved meddelelse til Køber hurtigst muligt.

Almindelig ansvarsbegrænsning og transport i krav mod sælgers leverandører

Excellent Wines ansvar kan ikke – uanset eventuelt påvist uagtsomhed – omfatte dagbøder, driftstab, avancetab, tidstab eller andet indirekte tab, hvad enten ansvaret måtte støttes på almindelige erstatningsregler, eller på andet grundlag.
Hvis Excellent Wines leverandør eller anden tredjemand har et ansvar overfor Excellent Wine for forsinkelser eller mangler, så vil Excellent Wine være indstillet på, så vidt muligt, at give Køber transport i Excellent Wines krav mod leverandøren eller tredjemand.

Ikrafttræden

Disse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser træder i kraft den 1. november 2019 og gælder for modtagne ordrer fra og med dette tidspunkt.