Lanson

Lanson blev grundlagt i 1760 og er et af de ældste champagnehuse. Med udgangspunkt i deres familiearv og unikke ekspertise er mænd og kvinder i Lanson blevet styret i 260 år af deres kærlighed til et godt udført arbejde og deres kærlighed til andre.

Den unikke og autentiske stil hviler på 4 uforanderlige søjler: et omhyggeligt udvalg af Crus, en
vinfremstilling efter det traditionelle champagneprincip og en sjælden samling af reservevine og en længere ældning i kældre. Hervé Dantan, Lanson Winemaker, laver omhyggeligt elegante vine, der er kendetegnet ved en uforlignelig friskhed, frugtbarhed og vitalitet. Lanson champagne bringer folk sammen.

Lanson har fornyligt tilføjet Le Blanc de Blancs og Le Black Réserve til deres vinsortiment. Disse vine er lavet i bedste Lanson stil og kommer med en ny friskhed og kompleksistet til at forføre vin- og gastronomikendere.

Druerne i Lanson Green Label Champagne, er nøje udvalgt blandt jordarealer, der er certificeret til biodynamisk landbrug. Markerne er beliggende på tværs af nogle af husets hektar i Verneuil, i hjertet af Marne Valley. Disse marker kræver særlig opmærksomhed og omhyggelig pleje.

Green Label vinen er akkrediteret med mærkerne AGRICULTURE BIOLOGIQUE i Frankrig og Europa, og BIOSUISSE i Schweiz. Demeter (uafhængigt certifikat) til biodynamisk vinproduktion har akkrediteret druerne på vingårdens marker.

Disse certificeringer er kendt for at være blandt de strengeste i Europa. Vine fremstillet af druer dyrket ved hjælp af biodynamisk vindyrkning er certificeret organisk af ECOCERT FR-BIO-01.

Lanson
Billede 1