Zonin

ZONIN1821 er en af de vigtigste italienske ­vinproducenter og også en af de førende på verdensplan. De distribuerer og markedsfører ikke-mousserende og mousserende vin under Zonin-mærket samt under familiens ni vingårde.

Med inspiration fra princippet om, at “hver region har sine egne traditioner, hver region har sine egne vine”, har ZONIN1821 siden slutningen af 1960’erne udvalgt enestående terroirs, så firmaet i dag har et område med vindyrkning på omkring 2.000 hektar, der beskæftiger et team på 32 ønologer og agronomer. Området består af ni vingårde, der er beliggende i Italiens syv fineste vinregioner, samt en ejendom i USA, Barboursville Vineyards i Virginia.

Forskellige produktionsområder, der hver har sit eget specifikke terroir og sine egne kendetegn. Klima og morfologi, udgør sammen med agronomers og ønologers erfaring og faglige kunnen, samt valget af dynamiske forretningsstrategier, de primære værdier, som virksomhedens filosofi baserer sig på.

Vi ønsker at være tæt på vores kunder, og ved at fremme salget af vin af høj kvalitet bestræber vi os på at udbrede vores lands kultur!” – Domenico, Francesco og Michele Zonin

Zonin
Billede 1