Vin med egen etiket

Vin med egen etiket

Vin med din egen etiket er en unik metode til at profilere dit firma, din butik, et jubilæum, en begivenhed eller måske en lokal seværdighed. Mulighederne er uendelige. Kom med dine ideer, så fører vi dem ud i livet.

Bestilling og levering
Det er ganske enkelt. Du skal aftage minimum 72 flasker vin af hver variant med din egen etiket, det betyder hvis du både vil have en rødvin og en hvidvin, er det 2 gange 72 flasker du skal bestille. Vi leverer fragtfrit. Normalt skal vi bruge op til 9 arbejdsdage fra skriftlig godkendelse af etiket, til vi leverer vinen.

Layout
Det eneste vi behøver fra dig er et logo eller et foto, hvorfra vores grafiske afdeling udarbejder et layout til din etiket. Det er inkluderet i prisen.

Etiketter i fin form
Vi kan lave konturskårne etiketter i spænd­ende former og højglans. Du behøver derfor ikke længere nøjes med en traditionel firkantet papiretiket, men kan f.eks. få etiketten med afrundede hjørner, buet i toppen, to-delt, rund eller trapez-formet. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en bag­etiket på vinen. Her kan f.eks. være oplysninger om butikken, begivenheden eller noget helt andet og selvfølgelig også en beskrivelse af vinen.

Har du spørgsmål?
Så står vores salgs team klar og er gerne behjælpelige med eventuelle spørgsmål. Du finder kontaktoplysningerne her.

Kontaktformular

Vin med logo

Få vin med eget logo på etiketten hos Excellent Wine. Skal du have eget logo på vinflasken, så er du kommet til det rigtige sted, for hos os, sætter vi dit logo på vinflasken. Vin med logo er en tradition de fleste virksomheder har. Hos os får du både god vin med logo samt hurtig levering. Skal vi sætte logo på en god vin for jer, så kan du altid kontakte os for, at høre mere om mulighederne for vin med logo.

Vin med eget logo

Har din virksomhed et logo som du gerne vil have på vinetiketten. Så kan vi hos Excellent Wine hjælpe dig og din virksomhed med at sætte dit eget logo på egen vin. Vi har en et stort udvalg af vine, som du kan sætte eget logo på. Vin med logo har vi igennem vores over 100-årig gamle forretning lavet meget af. Er du på udkig efter vin med logo, eller vil du gerne høre mere om mulighederne for vin med logo, så er du altid velkommen til at kontakte os.